Atatürk İçin Bayraklı’da Özel Konser

Güncelleme Tarihi:

Atatürk İçin Bayraklı’da Özel Konser
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 11:09

BAYRAKLI BELEDİYESİ, ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 77. YIL DÖNÜMÜNDE ÖZEL KONSERLE ANDI. KONSERİN KONUK SANATÇISI İSE KÜLTÜR BAKANLIĞI SES SANATÇISI ÇİĞDEM GÜRDAL OLDU.

Bayraklı Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yıl dönümünde özel konserle andı.
Şef Halil Altınköprü yönetiminde gerçekleşen Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu özel konseri, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Konserin konuk sanatçısı ise Kültür Bakanlığı ses sanatçısı Çiğdem Gürdal oldu. Etkinlikte Atatürk’ün hayatı slayt gösterisi ile katılımcılara izletildi. Slayt gösterisi vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Hep bir ağızdan söylenen şarkılar ve Bayraklı Belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayrakları gecede muhteşem görüntüler oluşturdu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarını seslendiren koristlere vatandaşlar da eşlik etti. Daha sonra sahne alan Kültür Bakanlığı ses sanatçısı Çiğdem Gürdal ise, gecenin finalinde dinleyenleri çoğu zaman duygulandırdı.
Harbiye ve 10. Yıl Marşı ile son bulan gecede açılan 12 metrelik Türk bayrağı ise renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce vatandaş ellerinde bayraklarla sanatçıları ayakta alkışladı.
Bayraklı’da Mustafa Kemal Atatürk’ü her alanda yaşatmaya çalıştıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çocuklarımıza bırakacak en güzel hediyemiz "Atatürk Cumhuriyeti" onunla bir kez daha gurur duyuyoruz. Keşke Atatürk yaşasaydı da sizleri görseydi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!