Anadolu Cerrahi, Odin Clinic’le İzmir’den Avrupa’yaaçıldı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Cerrahi, Odin Clinic’le İzmir’den Avrupa’yaaçıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2022 15:55

ANADOLU Cerrahi,bünyesinde kattığı TÜRSABA Sınıfı Turizm Acentası belgesine sahip Odin Clinic ileSağlık Turizmi Yetki Belgesi’ni alarak yurtdışından gelen hastalara da kaliteli sağlık hizmeti vermeye devamediyor. Genel Cerrahi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Ağızve Diş Sağlığı olmak üzereüç ayrı branşta hizmet verdiklerini belirten AnadoluCerrahi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi UzmanıProf. Dr. Serdar Kaçar, “Pandemide de yatırımlarımızadevam ettik. Mevcut branşlarımızda hekim sayımızı artırarak büyümeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi

Haberin Devamı

BAŞARININ SIRRI

Prof. Dr. Kaçar, başarılarının sırrını çok çalışmak ve bunun yanında doğru planlamalar yapmak olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Üç ortak da olsak diğer ortaklarım hep benim bir adım önde durmamı istiyor. Ben tıbbi süreçlerle ilgilenirken, Serkan Özavcı sağlık turizimi ile ilgileniyor ve daha çok Odin Clinic ile ilgili süreçleri koordine ediyor. Sertan Güntaç ise Anadolu Cerrahi’den ve yeni yatırımlardan sorumlu. Yeni yapılanmalar oldukça zordur ama birlik ve beraberlik içerisinde biz bu süreçleri çok güzel tamamladık. Şimdi yeni yerimiz hepimizin çok içine siniyor. Benim dışımda iki genel cerrah arkadaşım daha var. Ekip olarak yoğun biçimde tüp mide ameliyatlarımızı yapıyoruz. Dr. Cem Güçlü ise zaten mide botoksu konusunda artık tüm Türkiye’de tanınan bir üne ve başarıya ulaştı. Doç. Dr. Mesut Sipahi de yine tüp mide ve mide botoksu işlemlerimizde oldukça tecrübeli. Estetik ve Plastik Cerrahımız Op. Dr. Rahmi Evinç, aileden biri oldu. Malum, obezite cerrahisi sonrası hastalarımızın vücut şekillendirme ameliyatlarına ihtiyaç olabiliyor. Diş hekimimiz Gülenay Tutar son dönemde implant üzerine yoğun eğitimler aldı ve çok başarılı işler yapıyor. Diyetisyenlerimiz çok iyi yetiştiler ve çok iyi bir takip programımız var. “ Anadolu Cerrahi’nin kısa sürede büyüyerek yeni yatırımı olan TÜRSAB A Sınıfı Turizm Acentası Belgesi’ne sahip Odin Clinic ile sağlık turizmi için gerekli adımları tamamladığını belirten Prof. Dr. Kaçar, “Sağlık turizminde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ODİN Clinic’ten sorumlu kurucu ortak Serkan Özavcı, ekim ayında Portekiz’de Lizbon ve İngiltere’de Londra ofislerinin hizmete geçtiğini belirterek, 2023 yılına bırakmadan Almanya İletişim Ofisi’ni hizmete açmaya çalıştıklarının bilgisini verdi. Özavcı, kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini, başarının artarak devam etmesi için çalıştıklarını vurguladı.

GRUBUN pazarlama süreçlerinden sorumlu kurucu ortağı Sertan Güntaç, her yatırım ve karardan önce bolca planlama yaptıklarını ve eksik olan teknik altyapı hizmetlerini giderdiklerini belirterek, sadece tıbbi kadronun büyümediğini, idari ve personel kadrosunda da büyüdüklerini belirtti. Güntaç, “2016 yılında üç kişi çıktığımız bu yolda, bugün 48 kişilik bir kadroyla hizmet veriyoruz. Yaptığımız her yeni yatırımla gelecek yıl sonunda toplamda 75 kişilik bir kadroya sahip olmayı planlıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!