Altay'ın borcuna Kayıhan zammı

Güncelleme Tarihi:

Altayın borcuna Kayıhan zammı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 14:17

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Altay'da transfer yasağına neden olan borç, eski teknik direktör Ümit Kayıhan'ın alacağının kesinleşmesiyle 1.3 milyon TL'ye yükseldi.

Haberin Devamı


Siyah beyazlı kulübün 100'üncü kuruluş yıldönümünü kutladığı 2013-14 sezonunda ilk 8 haftada görev alan Kayıhan'ın kulüpten yaklaşık 200 bin TL alacağı bulunduğu öğrenildi. Dış transferde Sivasspor'dan stoper İbrahim Öztürk, Bandırmaspor'dan sol bek Serkan, Keçiörengücü'nden forvet Yıldıray ve kaleci Egemen'le anlaşan Altay, transfer yasağı nedeniyle bu 4 futbolcuya lisans çıkaramıyor.
Yönetim bir süredir görüşme halinde olduğu eski alacaklıların avukatlarıyla hafta içinde tekrar masaya oturup transferin önünü açacak. Siyah beyazlılar, transfer yasağı kapsamına girecek yeni borçlar gelmeden dış transferde el sıkıştığı oyuncularına lisans çıkarmayı planlıyor.
Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde 10 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak Altay, bu tarihe kadar transferi tamamlamak istiyor. Siyah beyazı takım, Ankaragücü'nden ön libero Harun ve Atiker Konyaspor'dan orta saha oyuncusu Maksut'un da işini bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!