Altay yarın gençlerle başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Altay yarın gençlerle başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 12:45

Altay yarın gençlerle başlıyor

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi takımı Altay, yeni sezon hazırlıklarına yarın genç oyuncularıyla başlayacak.
Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki idman havanın durumuna göre saat 18.00 sıralarınrda başlayacak. Teknik direktör Cüneyt Biçer, bir hafta boyunca altyapıdan yetişen futbolcuları takip edecek. Teknik heyetin gözüne girecek isimler A takıma alınacak. Siyah beyazlı ekipte, Berliner AK 07'den 20 yaşındaki gurbetçi ön libero Enes Aydın denemeye alınacak. Altay'da A takım ise 11 Temmuz'da topbaşı yapacak. Siyah-beyazlılar, 17-28 Temmuz'da Kartepe'de, 7-18 Ağustos'ta Afyon Karahisar'da iki kamp dönemi geçirecek.
Sivasspor'dan stoper İbrahim, Keçiörengücü'nden forvet Yıldıray, kaleci Egemen ve Bandırmaspor'dan sol bek Serkan'la anlaşan Altay, hafta içinde Atiker Konyaspor'dan orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran ve Ankaragücü'nden ön libero Harun Aydın'ın da işini bitirmeye çalışacak.
Öte yandan tesislerdeki tadilat çalışmalarının hızlandığı açıklandı. Havalandırma ve ilaçlama çalışmaları yapılan 2 çim saha toprak ve çim tohumu ile takviye edildi. Futbolcuların kaldığı Mazhar Zorlu Kamp Merkezi temizlenip boyanırken, fitness salonundaki aletler son teknoloji ile değiştirilecek. Salon yeni sezona yetiştirilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!