Alsancak'a ve İzmir'e emek verenler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Alsancaka ve İzmire emek verenler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 11:57

Alsancak'a ve İzmir'e emek verenler ödüllendirildi

Haberin Devamı

ALSANCAK Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nn geleneksel olarak verdiği, Alsancak'a ve İzmir'e Emek Verenler ödülleri sahiplerini buldu.
Konak Belediyesi'nin Alsancak'taki Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu'nda düzenlenen ödül töreni çok sayıda İzmirliyi bir araya getirdi. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye Görme Özürlüler Derneği Başkanı Tülay Yazgan, Kadın Hakları Derneği Başkanı Engin Demir de katılanlar arasında yer aldı. Turizmci dernek üyesi Filiz Güleç ve Ottoman Tiyatral Dans Topluluğu kurucusu Levent Yılmayan tarafından sunulan etkinlik, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Olcay'ın konuşması ile başladı. Dilek Olcay, 19 yıl önce kurulan Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunduğunu belirterek, 5 yıldan beri Alsancak'a ve İzmir'e emek verenlere ödül töreni tertiplediklerini söyledi. Olcay, "Dernek olarak semtimizin sorunlarını belediye ve emniyetle paylaşıp giderilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında semtimizdeki okullarda sağlık seminerleri, afetlerde ilk yardım, Sağlık Müdürlüğü ile diş taramaları çalışmalarını sürdürüyoruz. 5 yıldan beri de 250 öğrencimize satranç turnuvası ve Konak Belediyesi ile Alsancak şenliği düzenliyoruz" dedi.
Dernek Başkanı Olcay'ın konuşmasının ardından Diş Hekimi Kemal Karaca, Ayşa Boşnak Börekçisi Ayşe Karadan, Yavuz Kırtasiye sahipleri Birgül- Ali Ragıp Kitapçı, Kültür Büfe'nin sahibi Jale Höke'ye, Yiğitocak Kuyumculuk sahiplerinden Yiğit Temizocak'a, Men Mali Müşavirlik'in sahibi Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu'na, Ayvalık Berberi Vahit Yüksel'e, Alsancak Unlu Mamülleri'nin sahipleri Levent- Deniz Doğanoğlu'na, Kalabalık Balıkçısı sahibi Ronald Sireilles'e, sanayici - tüccar Moris Bencuya'ya, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Kemal Baysak'a ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Tavman'a Alsancak ve İzmir'e Emek Verenler Ödülleri verildi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!