Alsancak Team Series için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Alsancak Team Series için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 14:07

23-24 Mart 2024 tarihleri arasında Kuşadası Atlantique Holiday Club’de düzenlenecek ALSANCAK TEAM SERIES, yarışmacıların iki gün boyunca çeşitli antrenmanlar ile fitness seviyelerinin test edildiği bir Fonksiyonel Fitness takım yarışması organizasyonudur.

Haberin Devamı



2017 yılından bu yana 6.’sı düzenlenecek olan ALSANCAK TEAM SERIES her seviyeden sporcunun katılımına olanak sağlayan enternasyonel bir yarışmadır.

16 ülkeden toplam 300 atletin birbiriyle kıyasıya mücadele edeceği bu organizasyon tüm sporseverlerin bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmesini ve Türkiye’de spor kültürünün gelişmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

ALSANCAK TEAM SERIES, Kuşadası Atlantique Holiday Club ev sahipliğinde, Crossfit Alsancak’ın düzenlediği, yarışmacılar, organizasyon ekibi ve izleyicilerden oluşan yaklaşık 1.000 kişilik sıra dışı bir organizasyon.

Alsancak Team Series için geri sayım başladı



Organizasyon boyunca otelde konaklayan yarışmacı, organizasyon ekibi ve izleyiciler için en üst seviyede konfor sağlayan bir komplike organizasyon yapısı oluşturulmuş

Dünyanın her yerinde büyük bir popülerliğe sahip olan bu organizasyonların içinde yapısı itibariyle ayrı bir yere edinmiş bir organizasyon ALSANCAK TEAM SERIES.

Yabancı atletlerin ülkemize gelerek buradaki fitness seviyesini yükseltmek ve ülkemizin spor turizminde gelişmesine katkıda bulunmak organizasyonun organik bir sonucudur.

Haberin Devamı

Alsancak Team Series için geri sayım başladı



Farklı disiplinlerin bir araya gelerek sporcuların test edildiği bu yarışmada atletler olimpik halter, cimnastik, yüzme, atletizm branşlarının kombinasyonundan oluşan farklı parkurlarda üst seviye bir performans sergilerler. Bireysel olarak limitleri zorlamanın yanında dayanışma ve takım ruhu ile hareket edebilme gibi unsurları taşıyan bir spor etkinliğidir.

23-24 Mart tarihleri arasında yapılacak olan organizasyona dışarıdan izleyici olarak katılmak isteyenler için 1.200₺ katılım ücreti. Bu katılım ücretine tüm gün sınırsız açık büfe yemek ve içecekler dahildir.

Detaylı bilgi ve iletişim için;

Kuşadası Atlantique Holiday Club
Karaova Mahallesi Akdeniz Otel Yolu Sokak No: 13/14 09400 Kuşadası,
Aydın / Türkiye
+90 256 633 5 633

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!