Aliağa’da Dolu Dolu Ramazan Ayı Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Aliağa’da Dolu Dolu Ramazan Ayı Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 11:10

ALİAĞA BELEDİYESİ, RAMAZAN AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİ TİYATRO, SÖYLEŞİ VE DİNİ SOHBET PROGRAMLARI İÇİN SON HAZIRLIKLARI TAMAMLADI.

Aliağa Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceği tiyatro, söyleşi ve dini sohbet programları için son hazırlıkları tamamladı.
Aliağa ilçesinde, etkinlikler kapsamında söyleşilerin yapılacağı Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesislerindeki düğün salonu cumbalı ev tasarımı ile dekore edildi. Çalışmaları yerinde takip eden ve devam eden hazırlıklar hakkında bilgi veren Aliağa Belediyesi kültür sanat danışmanı Volkan Severcan, "Ramazan ayı programı çerçevesinde her akşam iftardan önce saatler 19.00’u gösterdiğinde Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesislerindeki düğün salonunda ünlü oyuncu Atilla Arcan moderatörlüğünde kıssadan hisseler, hemen arkasından ise Hilmi İşlek hocamız ile dini sohbetler sunacağız" dedi.
Söyleşilerin moderatörlüğünü yapacak olan ünlü oyuncu Atilla Arcan da, Ramazan ayının birinci gününden itibaren her gün iftardan önce saat 19:00’da en güzel söyleşiler ile vatandaşların karşısına çıkacaklarını belirtti. Arcan, "Ramazan ayı boyunca programımızı akşam, iftardan önce saat 19.00’dan itibaren başlatacağız. Biliyorsunuz ki oruç tutulduğu zaman her şey belli bir saatte kadar hal olur ama iftara bir saat kala en zor zamandır. Biz de saat 19.00’da halkımızı mutlu etmek için sohbetler yapacağız" dedi.
Birbirinden ünlü konukların yanı sıra dini sohbetleri ile söyleşilere katılacak olan Hilmi İşlek ise, şu açıklamalarda bulundu:
"Bu sene Aliağa’da iftar öncesinde kıymetli moderatörümüz Atilla Arcan ile birlikte Aliağalılara her akşam güzel Ramazan sohbetleri sunacağız. Şahsıma ayrılan süre içerisinde dini konuları Aliağalılar ile paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyacağım" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!