AK Partililer Kemalpaşa'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Partililer Kemalpaşada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 16:22

AK Partililer Kemalpaşa'da buluştu

Haberin Devamı

KEMALPAŞA Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve il yönetim kurulu üyelerine, ilçede yapılan projeleri tanıttı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı haftalık il yönetim kurulu toplantısını Kemalpaşa'daki 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda gerçekleştirdi. AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İl Başkanı Bülent Delican ve il yönetimine, ilçede yapımına başlanan ve tamamlanmak üzere olan projeleri tanıttı. Yarı olimpik kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, kongre merkezi ve Tükiye'nin en büyük göl parklarından Binali Yıldırım Gölpark projeleri hakkında bilgi veren Uğurlu, "İlçemize 20 yılda yapılmayan hizmetleri 3 yılda hayata geçirdik. Vaat edip de yapmadığımız hiçbir projemiz kalmadı. Hatta vaatlerimiz arasında olmayan birçok yatırım da yaptık. Bunları tamamen kendi imkanlarımız ile halkımızın hizmetine sunduk ve ayrıca geçmiş dönemden kalma borçları da ödedik. İnşallah seçime birkaç ay kala temel atan değil, açılış yapan bir belediye olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise, Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı projeleri gezdiklerini ve çok beğendiklerini belirterek, "Bir kez daha gördük ki AK Partili belediyeler, laf değil hizmet üretiyor. Başkanımız borçlu bir belediye devraldığında belki kimse bu hizmetleri yapacağına inanmıyordu. Ama biz AK Parti olarak AK Partili Belediye Başkanının gece-gündüz demeden çalışıp hizmet yapacağına inanıyoruz. Çünkü bizim davamız, bu halka hizmet etmektir. Bu anlamda Kemalpaşa'ya eşsiz eserler kazandıran belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!