AK Parti'de Ramazan mesaisi

Güncelleme Tarihi:

AK Partide Ramazan mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 09:25

AK Parti'de Ramazan mesaisi

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayında her gün iftar ve sahur yemeklerini partililerle birlikte dar gelirlilerin evinde yiyeceğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım perşembe günü yaptığı il başkanları toplantısına katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ramazan ayını teşkilatla birlikte dar gelirlilerin sofrasında geçireceklerini söyledi. Delican, her ilçede her gün iftar ve sahur yemekleri düzenleyeceklerini belirterek, teravih namazına katılacaklarını söyledi. Delican, "Başbakanımız doğu illerimiz ağrılıkta olmak üzere Ramazan ayını ülkemizin dört bir yanını dolaşarak geçirecek. Biz de İzmir'de her ilçede ayrı sofralar kuracağız, sürekli vatandaşla beraber olacağız. Partinin birliğini artıracak çalışmalar yapacağız. Başbakan çıkaran bir teşkilatız. Motivasyonumuz yüksek performansımız da yükselecek" dedi.

Delican, üye güncellemesinin 15 Haziran'da sona ereceğini şu ana kadar yüzde 80 oranında tamamlandığın belirterek, "Teşkilatlar çok önemli. Mahalle başkanlıklarında revizyon yapacağız. Zamanı çok verimli kullanan bir düzenleme içine gireceğiz" dedi.

Elif DEMİRCİ / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!