AK Parti Dağ, Kınık'ta sokak iftarında orucunu açtı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Dağ, Kınıkta sokak iftarında orucunu açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 12:00

AK Parti Dağ, Kınık'ta sokak iftarında orucunu açtı

Haberin Devamı

AK Parti Gernel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Kınık ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen sokak iftarında yaklaşık 800 kişiyle birlikte orucunu açıp, burada çeşitli etkinlik ve programlara katıldı.

Yeni Mahalle'deki sokak iftarının ardından Milletvekili Dağ,  Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi bünyesinde açılan 3 ve 4 yaşındaki çocukların eğitim gördüğü kreşin karne dağıtım törenine katıldı. Dağ, çocuklara karnelerini verip, çeşitli oyuncaklar hediye etti. Daha sonra Kınık Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği ramazan etkinliklerine katılarak Milletvekili Dağ, okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, semazen ve Hacivat ve Karagöz gösterilerini izledi. AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile etkinlikte çocuklara balon ve Osmanlı şerbeti de dağıtan milletvekili Dağ, "Kınık'a her geldiğimde ilçenin daha da geliştiğini görmek beni sevindiriyor Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor, TOKİ konutlarının inşaatının büyük bir bölümü tamalandı. Doğalgaz, Eylül, Ekim ayı gibi tamamlanmış olarak evlerde ve işyerlerinde kullanılmaya başlanacak. Kınık Öğretmenevi'nin inşaatı önümüzdeki aylarda başlanacak. Buna benzer projeleri yapıp Kınık'a kazandıran Belediye Başkanı Sadık Doğruer'e her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın Kınık ziyaretine AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet'te eşlik etti.

Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!