3 yıldızın doğuş hikayesi bu filmle beyazperdede

Güncelleme Tarihi:

3 yıldızın doğuş hikayesi bu filmle beyazperdede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 21:57

Yıllar sonra sahnelere dönerek hayranlarına yeniden müzik ziyafeti çeken Mahsun Kırmızıgül, sinemadaki başarısına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmen ve şarkıcı Kırmızıgül, Prestij Meselesi filminin afiş ve fragmanını yayınladı.

Haberin Devamı


Mahsun Kırmızıgül, hem yazıp hem yönettiği filmden bahsederken gerçek bir umut hikayesi olduğundan bahsediyor. Yıllardır hayalinde bu filmi çekmek olduğunu söyleyen sanatçı, hayallerine ortak olan tüm arkadaşlarına da teşekkür etti.
Prestij Meselesi sinema filminde müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’dan keşfettiği yetenekli genç müzisyenlerin 1990-1993 yılları arasında yaşadıkları gerçek hikayeler beyaz perdeye aktarılıyor.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in müziğe olan tutkularının ve hayatla mücadelelerinin konu alındığı filmin yapımcılığını Boyut Film üstleniyor. 3 Şubat 2023’te vizyona girecek film, Türkiye başta olmak üzere Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu’da sinemaseverlerle buluşacak.
Türkiye’nin 3 ünlü isminin keşfediliş hikayesinin gişede rekor kırabileceğine değinen Kırmızıgül ve film ekibi fragmanı hep birlikte izledi. Kendisi için filmin çok özel olduğunu anlatan sanatçı, Hilmi Topaloğlu’nun bir yıldız avcısı olduğunu dile getirdi.
Prestij Meselesi filminin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu anlatan Kırmızıgül, Topaloğlu ile umudunu kaybettiği bir günde Unkapanı’nın basamaklarda tanıştığını söyledi. Topaloğlu’nun o gün kendisine ‘Sen starsın’ dediğini ve bugün bu filmi o iki kelime için yaptığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!