Vodafone: 1 yılda 2 milyon müşterimize 70 milyon lira fayda sağladık

Güncelleme Tarihi:

Vodafone: 1 yılda 2 milyon müşterimize 70 milyon lira fayda sağladık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:25

Vodafone: 1 yılda 2 milyon müşterimize 70 milyon lira fayda sağladık

Haberin Devamı

İstanbul, 26 Nisan (DHA) – Vodafone’un “Avantaj Cepte” ve “Vodafone Yanımda” gibi mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirdiği yüzlerce marka işbirliği kampanyalarıyla bir yılda 2 milyon müşterisine yaklaşık 70 milyon lira fayda sağladığı belirtildi.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone, sunduğu avantajlı programlar ve fırsatlarla abonelerine ücretsiz sinema keyfi, indirimli menü fırsatları, ücretsiz Türk kahvesi ve sürpriz hediyeler gibi pek çok faydalar sağladı.

Ayrıca, yüzde 50 indirimli araç kiralama, VIP havaalanı transferi, ücretsiz otopark, harç pulu, havalimanlarında hızlı geçiş ve ücretsiz lounge girişi gibi hizmetlerle Vodafone’luların yolculuk deneyimini iyileştirdi. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, stratejilerini, “her bir müşterilerine kendileri için değerli olduğunu hissettirme” olarak açıklayarak şöyle dedi:

“Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, müşterilerimizi yaptığımız her işin merkezine yerleştiriyoruz. Müşterilerimizin sorun ve şikâyetlerini olabildiğince hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya dayanıyor. Müşteri memnuniyetinde çıtayı hep yukarı taşıma ve abonelerimize sadece belli dönemlerde değil yıl boyu avantajlar yaşatma hedefiyle hayata geçirdiğimiz Avantaj Cepte ve Vodafone Yanımda gibi mobil uygulamalarımızdan gerçekleştirdiğimiz kampanya ve fırsatlarla son 1 yılda 2 milyon Vodafone’luya yaklaşık 70 milyon lira fayda sunduk. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını mobil teknolojilerle kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!