Vezneciler saldırısında ölenlere karanfilli anma

Güncelleme Tarihi:

Vezneciler saldırısında ölenlere karanfilli anma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 12:52

Vezneciler saldırısında ölenlere karanfilli anma

Haberin Devamı

Gülseli KENARLI-Özkan ARSLAN/İSTANBUL,(DHA) Beyazıt Vezneciler'deki terör saldırısının ardından, olayın yaşandığı yere İstanbul Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Türkiye Gençlik Birliği karanfil bıraktı.
Aralarında Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Başkanı Çağdaş Cengiz'in de bulunduğu grup saat 11.30 sıralarında olayın yaşandığı Şehzadebaşı Caddesi'ne geldi. Güvenlik şeridi dışında bir süre slogan atan grup daha sonra basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında “Türkiye Vezneciler'de patlayan bomba ile hain bir saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda 6 polis ve 5 vatandaşımız şehit oldu, 36 vatandaşımız yaralandı. Şehitlerimize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.

“TERÖR KAYBEDECEK, TÜRKİYE KAZANACAK"
Ardından patlama alanındaki güvenlik önlemleri nedeniyle, Çağdaş Cengiz beraberindeki küçük bir grup karanfil bırakmak için olay yerine geldi. Ancak güvenlik önlemleri nedeniyle grup emniyet şeridinin dışına karanfil bıraktı. Ardından Çağdaş Cengiz kısa bir açıklama yaptı.
Cengiz, “Bu terör saldırıları asla Türkiye'yi engelleyemeyecektir. Türkiye'nin birliği için mücadelemizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Mücadelenin başında olan Mehmetçiğimizin, polisimizin, korucularımızın yanındayız. Terör kaybedecek, Türkiye kazanacak" dedi.

 

(FOTOĞRAF) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!