Sultangazi'de pompalı tüfekli market soygunu kamerada

Güncelleme Tarihi:

Sultangazide pompalı tüfekli market soygunu kamerada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2018 14:11

Sultangazi'de pompalı tüfekli market soygunu kamerada

Haberin Devamı

Alper KORKMAZ-Emin YEŞİL/İSTANBUL,(DHA) 
Sultangazi'de biri kadın 2 soyguncu ellerindeki pompalı tüfekle girdikleri marketten bir miktar para aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın şüphelileri polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. 
Olay geçtiğimiz Cuma günü saat 15.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi, 1626. sokakta bulunan bir markette meydana geldi. Marketten içeri müşteri gibi giren soyguncular Muhittin G. (22) ile  Yasemin A.(18) bir süre market içinde dolaştı. Ürün alan Yasemin A. kasaya ürünü verdiği sırada diğer soyguncu örtü altına sakladığı pompalı tüfeği çıkararak kasiyere doğrulttu. Büyük korku yaşayan görevli kasayı açmaya çalıştığı sırada soyguncu havaya doğru ateş etti. Kasada bulunan yaklaşık 500 lirayı alan soyguncular geldikleri araçla hızla olay yerinde kaçtı. 

KAÇIŞLARI KISA SÜRDÜ
Güvenlik kameralarını inceleyen Sultangazi Asayiş Büro ekipleri şüphelilerin eşkallerini ve kaçış güzergahlarını tespit etti. Soyguncuların Gaziopmanpaşa'da bir benzinciden benzin aldığını belirledi. Asayiş Büro ekipleri Küçükköy'de Muhittin.G ile Yasemin A.'yı kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

(FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!