Sultangazi Belediyesi “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil” Projesini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Sultangazi Belediyesi “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil” Projesini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 15:09

SULTANGAZİ BELEDİYESİ, ANNE ADAYLARINA REHBERLİK EDEN “BİLİNÇLİ ANNE SAĞLIKLI NESİL” PROJESİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Sultangazi Belediyesi, anne adaylarına rehberlik eden “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil” projesini sürdürüyor. 3 yıldır devam eden proje ile binlerce anne adayına; hamilelik psikolojisi, doğum ve doğum sonrası egzersiz eğitimi, lohusalık dönemi, emzirme ve bebek bakımı konularında eğitimler veriliyor.
Sultangazi Belediyesi, Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil sosyal sorumluluk projesini sürdürüyor. Anne adaylarına rehberlik eden proje kapsamında 45 kişilik gruplar halinde verilen eğitimler başladı. 3 yıldır sürdürülen proje ile binlerce anne adayına ulaşılarak hamilelik sürecinde yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler veriliyor. Uzman doktorlar, psikologlar ve fizyoterapistler tarafından verilen eğitimlerde anne adaylarına hamilelik psikolojisi, doğum ve doğum sonrası egzersiz eğitimi, lohusalık dönemi, emzirme ve bebek bakımı konularında eğitimler veriliyor.
Anne adaylarına verilen eğitimler, doğumdan sağlıklı bir gelecek sürdürülmesine varıncaya kadar bilinçli bir toplum oluşturmakta önemli bir görevi yerine getiriyor. Eğitimler sonunda ise anne adaylarına katılım sertifikası ile beraber yeni doğan çantası hediye ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!