So Chıc, Perakende Günlerinde

Güncelleme Tarihi:

So Chıc, Perakende Günlerinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 16:12

So CHIC, bu yıl sponsor olduğu Türkiye’nin en prestijli iş dünyası organizasyonu Perakende Günlerinde perakendecilerle buluşuyor.
Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’te Türkiye’yi başarıyla temsil eden So CHIC, perakende sektörü ile ilgili önemli konuların masaya yatırılacağı Perakende Günlerinde, yabancı yatırımcılar ve perakendeye hizmet veren kuruluşlar ile buluşarak işbirliği olanaklarının temelini atmaya hazırlanıyor.
So CHIC, iki gün boyunca, kendi alanında lider olan fuar katılımcıları ve sektörün üst düzey yöneticileri için buluşma noktası haline gelen Perakende Günleri’ni destekliyor.
Türkiye’de 50’den fazla noktada aksesuar tutkunlarını dünya ile buluşturan So CHIC, yurt dışında sahip olduğu 12 mağazaya ek olarak yıl sonuna kadar dünyanın önde gelen ticaret merkezlerinde mağazalar açma hedefi bulunuyor. So CHIC, yurt içinde sağladığı markalaşma başarısını başta Orta Doğu, Güney Avrupa, Doğu Avrupa, Amerika kıtası, Uzak Doğu ve Avustralya olmak üzere dünya geneline yaymayı hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!