İstanbul Dans Festivali 29 Nisan 3 Mayis Tarihlerinde gercekleşecek

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Dans Festivali 29 Nisan 3 Mayis Tarihlerinde gercekleşecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 13:38

İstanbul Dans Festivali 29 Nisan 3 Mayis Tarihlerinde gercekleşecek

Haberin Devamı

 İSTANBUL, (DHA)-- Türk Sporu ve Türk Turizm sektörü açısından son derece önemli olan, aynı zamanda uluslararası ülkelerle diyaloğumuza katkı sağlayan ve 5 yıl boyunca bu anlamda uzunca bir yol kat eden Uluslararası İstanbul Dans Festivali, 80'den fazla ülkenin 3.500 civarı dansçı ve sporcunun katılımı ile 29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliği ve desteği ile İstanbul Bosphorus Hilton Otel'de gerçekleşecektir.

ALTINCISI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türk Sporu ve Türk Turizm sektörü açısından son derece önemli olan, aynı zamanda uluslararası ülkelerle diyaloğumuza katkı sağlayan ve 5 yıl boyunca bu anlamda uzunca bir yol kat eden İstanbul Uluslararası Dans Festivali, ülkemizde son yıllarda birçok uluslararası kongre, toplantı ve organizasyonların iptal olduğu bir dönemde yaşamına 6 yılında devam ediyor.

Dünyanın en önemli 5 Dans Festivalinden biri olarak kabul edilen, bu yıl 6.sını düzenlenen İstanbul Uluslararası Dans Festivali'nde, Türk ve Yabancı Dansseverler "Barış ve Dostluk için Dans Et" sloganı ile 29 Mart -3 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Bosphorus Hotel'de buluşacak.

29 Mart Çarşamba akşamı Hoşgeldiniz Partisi ile başlayacak Festival'de, 31 Mart Cuma günü saat 11:00 – 13:00 arası Beşiktaş'ta Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın katılımı ile festival kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

5 Gece 4 gün sürecek Dans ve Müzik Şöleninde gerçekleştirilecek başlıca etkinlikler; 80 Ülkeden 3.500 Danssever hünerlerini ortaya koyacak.

DÜNYACA ÜNLÜ DANS GRUPLARINDAN 4 GÜNDE 100 ÖZEL ŞOV

Latin dans dünyasının ünlü komedyen artistleri Moe Flex, Leon Rose (İngiltere) ve Luis Vazquez (Meksika) ve aralarında Dünya Salsa Şampiyonlarının da yer aldığı ABD, Güney Amerika, Rusya, Ukrayna, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, İngiltere, Hollanda, Belçika, Polonya, Uzakdoğu, İskandinav ve Balkan Ülkeleri'nden davetli yabancı ve yerli dans gruplarının özel gösterileri ve şovları yer alacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar e Tursab Başkanı Büşaran Ulusoy'un yarın düzenlenecek basın toplantısına katılacağı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!