Doğuş şarkısının klibini ilk kez izletti

Güncelleme Tarihi:

Doğuş şarkısının klibini ilk kez izletti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 15:26

Şarkıcı Doğuş önceki akşam yakın dostu doktor Prof.Dr.Alper Çelik'le Kuruçeşme Celebra'da bir iftar yemeği düzenledi. Basın mensubu, sanatçı ve radyocu dostlarının katıldığı organizasyonda Doğuş aynı zamanda kendi yönettiği ve oynadığı ''Asla Vazgeçme'' şarkısının klibini ilk kez izletti.  Şeker hastalarına ithaf edilen klipte  Dr. Celik, ile hastaları da yer alıyor. 

Haberin Devamı

Şeker hastalığını tamamen bitirdiğini ve 2 bin şeker hastası kişiyi iyileştirdiğini dile getiren Çelik, ''Bu gurur verici ve Türkiye için büyük bir adım yeni bir buluş şeker hastalığı tarihe karıştı'' şeklinde konuştu. 

2014 yılında evlendiği Azeri eşi Xoshqedem Baxsheliyeva' dan Arda ve Arın adında ikiz bebekleri olan Doğuş "Çocuklarım benim için çok önemli. Benim çektiklerimi onlar çekmeyecek. Ben sokaklarda büyüdüm. Onlar okuyacak, kalem tutacak elleri. Biri devlet başkanı biri de sanatçı olacak inşallah" şeklinde konuşan popçu, milli takıma noktasını koyan yıldız futbolcu Arda Turan'a çok yüklenildiğini ve ''Bir milli futbolcuya bu kadar fazla yüklenilmez kardeşim yıllarca Türkiye için top koşturdu adımızı duyurdu herkes hata yapabilir şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!