Bronzlaşan Tene En Çok Yakışan Makyajlar

Güncelleme Tarihi:

Bronzlaşan Tene En Çok Yakışan Makyajlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 10:52

Yaz mevsimi ve sıcak havaların kendini hissettirmesiyle birlikte en çok kullanılan makyaj trendleri de bell oldu. Özellikle bronzlaşan tenler için 2015 yılının en çok kullanılan makyaj trendleri de ortaya çıktı.
Yaz sezonu boyunca bronzlaşan teninizde güneşin sıcaklığını yansıtacak doğanın ışıltılı renkleri, Couleurs by Qnet’in Ağustos ayında ön plana çıkan ürünlerinde bir araya geldi. Nude tonunda ruj, yeşilin ve toprak tonlarının bir araya geldiği far paletiyle yumuşak ve sofistike bir makyaja sahip olabilir, sarı yıldız tonundaki allık ve parıltı pudra ile bronzlaşan teninize ışıltı katabilirsiniz.
BRONZLAŞAN TENE EN ÇOK YAKIŞAN RENKLER
Couleurs by Qnet’in Güneş Öpücüğü tonundaki ruju, yazın bronzlaşan teninizle uyumlu doğal ve parlak dudaklara sahip olmanızı sağlayacak. Güneşin sıcaklığını yansıtan toprak tonlarındaki ruj, doygun renk pigmentleri sayesinde uzun süre kalıcılığını koruyor. Rujun ince dokunuşlu yapısı ve içeriğindeki nemlendiriciler hem sürülmesini kolaylaştırıyor hem de dudaklarınızı nemlendirmenize yardımcı oluyor.
Yeşilin ve toprak tonlarının uyumlu birlikteliğinden oluşan yeşil elma far paleti, bronz teninize uyumlu bir göz makyajı deneyimi sunuyor. Palette bulunan mat tonlarla sade, altın rengi ve simli tonlarla ise parıltılı bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.
Couleurs by net’in Sarı Yıldız tonundaki allığı koyu şeftali rengi ve içeriğinde simler ile yaz güneşinin parıltısını teninize taşımanızı sağlıyor. Kalıcı ve kolay uygulanabilen formülü sayesinde yanaklarınızın ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.
Pudralar ise ipeksi dokusuyla yazın sıcak günlerinde cildinizdeki parlamaları önlemenize yardımcı oluyor. Yazın bronz tenlerde de kullanılabilen parıltılı tonuyla, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanızı sağlıyor.
Couleurs by Qnet ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!