Beylikdüzü'nde rüzgar sörfü start aldı

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzünde rüzgar sörfü start aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 14:36

Beylikdüzü'nde rüzgar sörfü start aldı

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) RÜZGAR sörfünün başarılı isimleri Türkiye Şampiyonu Çağla Kubat, Dünya Şampiyonları Ertuğrul İçingir, Bora Kozanoğlu, Lena Erdil ve onlarca sporcu bu yıl Beylikdüzü’nde Türkiye Windsurf Freestyle ve Slalom Şampiyonası’nda buluştu. Start alan yarışlar, Gürpınar Sahili’nde görsel şölene sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi’nde her yıl farklı isimlerle, farklı noktalarda yapılan rüzgar sörfü şampiyonaları bu yıl 'Türkiye Windsurf Freestyle ve Slalom Şampiyonası' adıyla başladı. Gürpınar Sahili Rüzgar Sörfü Kulüp Başkanı Ebru Şenocak, sporculara başarılar diledi. Yelken Federasyonu’ndan hakemlerin denetlediği yarışlarda erkeklerde 10, genç erkeklerde 8, bayanlarda 6, genç bayanlarda 5 ve masterlarda 16 olmak üzere toplam 45 sporcunun mücadele ediyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Süreç umarım sakatlanma olmadan en problemsiz haliyle yaşanır. Sporun, sanatın, kültürün, hayatın uzağında kaldığımız sürece ayrışıyoruz. Bu ortamlar bizi birleştiriyor. Bu tip organizasyonlarda herkes bir arada oluyor. Tüm sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Alınan sonuçlara göre ilk günü geride bırakan sporculardan erkeklerde Enes Yılmazer, genç erkeklerde Atakan Sönmez, bayanlarda Lena Erdil ve masterlarda Kürşat Serdar Varol ilk sırada yer aldı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!