Beylikdüzü’nden Manyas Belediyesi’ne Eğitime Gittiler

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzü’nden Manyas Belediyesi’ne Eğitime Gittiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 15:33

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kardeş belediye olan Manyas Belediyesi’ne hayvan bakımı konusunda eğitim vermeye gitti.
Beylikdüzü Belediyesi’nden kardeş belediyeye destek. Balıkesir- Manyas Belediyesi’ne hayvan bakımı hususunda eğitim vermeye giden Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, ekibiyle birlikte verimli bir eğitim gerçekleştirdi.
Beylikdüzü Belediyesi, Manyas Belediyesi’nden gelen talep üzerine harekete geçerek, hayvan barınağındaki 50 kadar köpeğin kısırlaştırma işlemlerini yaptı. 4 kişiden oluşan ekip, kulak küpeleri işlemlerini tamamladı. Barınaktaki hayvanların kayıt defterlerine nasıl işlendiği hususu konusunda Manyas Belediyesi yetkililerine eğitim verildi.
Manyas merkez ve köylerinde bulunan sokak köpeklerinin yönetmeliğe uygun olarak nasıl yakalanacağı önce teorik olarak aktarıldı sonra uygulamalı olarak gösterildi. Verilen eğitimde ayrıca barınak düzeni, barınak bakımı ve hayvan bakımı gibi konular da detaylı bir şekilde anlatıldı. Eğitimin sonunda eğitime katılan Manyas Belediyesi yetkililerine sertifika verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!