Bengü Silivrilileri coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Bengü Silivrilileri coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 12:15

Bengü Silivrilileri coşturdu

Haberin Devamı





İSTANBUL, (DHA) SİLİVRİ'de  bu yıl 55'inci kez düzenlenen Yoğurt Festivali'nde Bengü  birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Bu yıl 55'incisi düzenlenen Silivri Yoğurt Festivali'nde binlerce kişi hem sevdiği sanatçılarla buluşuyor hem de birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanıyor. Renkli görüntülere sahne olan festival kortejinin ardından sahnelenen gösteriler vatandaşların beğenisini topladı. Festival sahnesine ilk olarak Gencer Savaş ve Orkestrası çıktı. Ardından Yunan Musical Horizons Orkestrası ve Ahenk Sanat Kulübü sahne aldı.

SAHNEDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Festivalin açılış konserini vermek için sahneye çıkan Bengü, yaza damgasını vuran şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdiği konserde samimiyetiyle hayranlarını tarafından büyük beğeni topladı. Sanatçı konser sırasında hayranlarının arasından bir çifti sahneye davet etti. Evlilik teklifini Silivrililer önünde tekrar canlandıran genç çifte mutluluklar dileyen Bengü, şarkılarını tüm sevenler için söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı da sahneye davet eden sanatçı, Işıklar tarafından ikram edilen yoğurdun tadına baktı. Silivri'de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Bengü, konserin devamında hem kendi şarkılarından hem de herkesin beğenerek dinlediği şarkılardan oluşan repertuvarıyla Silivri'yi coşturdu.

(FOTOĞRAF)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!