Başkan Akgün: “Çocuklar, Cumhuriyet’in Asıl Sahibi Sizlersiniz”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgün: “Çocuklar, Cumhuriyet’in Asıl Sahibi Sizlersiniz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:18

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ VE BÜYÜKÇEKMECE YELKEN KULÜBÜ’NÜN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ “29 EKİM CUMHURİYET KUPASI YELKEN YARIŞLARI” ÖDÜL TÖRENİNE KATILAN BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI DR. HASAN AKGÜN KATILDI.

“29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları” törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, minik sporculardan Cumhuriyete sahip çıkmalarını isteyerek, "Çocuklar Cumhuriyet’imizi yükseltmek ve değerlerini korumak zorundasınız. Çünkü Cumhuriyet’in esas sahibi sizlersiniz” dedi.
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Yelken Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları” ödül törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yelken yarışlarında dereceye giren minik şampiyonlara ödüllerini takdim etti.
Türkiye Yelken Federasyonu İl Temsilciliği kapsamında düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları” optimist, lazer ve proper sınıflarında olmak üzere toplam 35 teknenin katılımıyla tamamlandı. Büyükçekmece Yelken Kulübü, ulusal kapsamda büyük anlam taşıyan bu yarışlara verdiği desteklerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.
Kupa töreni öncesinde yaptığı konuşmada yedi yaşından beri çok çalışarak bugünlere geldiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Hayatta başarılı ve mutlu olmanın formülün çalışkan olmaktır" diye konuştu. Akgün, şunları söyledi:
“Çocuklar Cumhuriyetin esas sahibi sizlersiniz. Burada olduğu gibi bütün hayatınız boyunca yarış devam edecektir. Sizler için bu yarış hem kendinizi hem de Cumhuriyet’i yükseltmek olacaktır. Hayatınızın her alanında başarılı olmanızı istiyorum. Hayatınızın eğer güzel olmasını ve iyi yaşamak istiyorsanız tek bir kelimeyi unutmayacaksınız; çalışkan olmak. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!