Basında transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Basında transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 12:06

Basında transfer haberleri

Haberin Devamı

AKŞAM: Ayew Kartal'a geliyor

HÜRRİYET: Terim'in 2'nci sürprizi Erik Botheim

FANATİK: 10 numaraya sürpriz öneri: Sergio Olivera

SABAH: Kameni'den az kazanacak

STAR: Trabzon Hossein'i alıyor

VATAN: Kale emin ellerde

MİLLİYET: Kalede tercih Çağlar Şahin

Buse Nur ARSLANOĞLU - Fatih UZUNER / İstanbul (DHA) - KULÜPLER yeni sezon için kadro yapılanmasını en iyi şekilde nasıl kuracağının hesaplarını yaparken; bütçe planlaması en dikkat edilmesi gereken konu.
Takımın ihtiyacı olan oyuncunun bonservis bedeli var mı, imza parası isteniyor mu, menajeri sorun yaratıyor mu, Süper Lig'e sıcak bakıyor mu, ailesi Türkiye'deki yaşama ayak uyduracak mı ve benzeri bir çok soru...Transferin hiç kolay olmadığı , futbolcuyu ikna etsen kulübünün vermediği, kulüp ile anlaşsan futbolcunun tercihinin önem kazandığı bir piyasada Süper Lig ekipleri her zaman istediği sonucu alamıyor. 
Bir çok kulüp kadrosuna oyuncu katarken sonraki yılları da düşünmek zorunda kalıyor. Aldığı oyuncunun fiyatını artırıp bir kaç sezon sonra satabilmenin peşinde. 
Taraftarlar ise sabırsızlıkla transfer haberlerini duymak istiyor.
Spor medyası da bunun peşinde, en hızlı ve doğru bilgilerle kamuoyuna yansıtmak için çaba harcıyor.
İşte spor medyasından bazı transfer başlıkları:
BEŞİKTAŞ
MİLLİYET: Negredo sürprizi
"Beşiktaş'ta sakatlığı yüzünden Slovakya'ya götürülmeyen Negredo, iyileşti. Siyah-beyazlılar, Avusturya kampına katılması beklenen İspanyol golcüyü, hazırlık maçlarında oynatarak elden çıkarmayı planlıyor"
AKŞAM: Ayew, Kartal'a taşınıyor
"Swensea'den ayrılacağını açıklayan Ayew ile temasta olan Beşiktaş, oyuncuyu sezon sonuna kadar satıl alma opsiyonlu olarak kiralayacak"
FANATİK: Rafael ile anlaşamayan Beşiktaş onu istiyor: Martin Caceres
"Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Lazio'da görev yapan Martin Caceres'i gündemine aldı. Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çeken Uruguaylı yıldız için bu hafta resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor"
10 numaraya sürpriz öneri: Sergio Olivera
"10 numara bölgesi için Bernard ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş'a, menajerler Sergio Olivera'yı önerdi. Bernard'dan olumsuz yanıt gelirse, siyah-beyazlılar Olivera için harekete geçecek"
VATAN: Hem Guti, hem Mansız
"Yönetim, yardımcı antrenörlük için Guti'yi isterken, Şenol Güneş'in tercihinin ise İlhan Mansız olduğu biliniyordu. İkisi arasında tercih yapmayan siyah-beyazlılar, Avusturya kampına katılması beklenen Guti'nin yanı sıra İlhan Mansız ile de anlaşmaya vardı"
HÜRRİYET: Şenol Güneş'in yanına bir efsane daha
"Yardımcı antrenörlük için Guti'nin yanı sıra İlhan Mansız ile de anlaşmaya varıldı"
SABAH: Fernandes'e Q7 tarifesi
"Sezon başına 3.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklif edilen tecrübeli orta sahaya, 'Bonservisine karışmayız, imza parası da kabul etmeyiz' denildi."
Fabri sözleşme uzatmaya hazır
"Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fabri yönetime mesaj göndererek, sözleşme uzatmaya hazır olduğunu belirtti."
GALATASARAY
HÜRRİYET: Terim'in 2.sürprizi Erik Botheim
"Galatasaray 18 yaşındaki Norveçli golcünün peşine düştü. Real Madrid, Juventus ve Milan'ın da izlediği  genç santrafor için hızlı davranana sarı-kırmızılılar, Rosenborg yöneticileriyle görüştü."
MİLLİYET: Kalede tercih Çağlar Şahin
"Muslera'nın ardında yer alacak kaleci arayışına giren Galatasaray tercihini Çağlar Şahin Akbaba'dan yana kullandı."
AMK: N'diaye'nin dönüşü için ufak pürüzler kaldı
"Senegalli yıldız ücret indirimine gitmeyi kabul etti. Sıra Stoke City'de"
FANATİK: Aslan'a gençlik aşısı
"Yeni yetenekleri izlemek için Ümit Davala ve Necati Ateş, Rosenborg'dan Erik Botheim, ve Jonathan Levi'nin yanı sıra Tromso'dan Runar Espejod'u takibe aldı."
Cim bom'dan ada çıkarması
"Fatih Terim "İnşallah Denayer gelir" dedi, yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gidip City'nin yetkilileri ile görüşecek."
POSTA: Aslan Dört Koldan
"Muğdat ve Onyekuru'yu alan Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Listede Divock Origi, Kamil Glik ve Trezegue bulunuyor."
FOTOMAÇ: N'diaye Yuvaya
"Terim'in isteği doğrultusunda cimbom, 27 yaşındaki yıldızla 3 milyon euro'ya el sıkıştı. Stoke City'ye de 1.5 milyon euro önerildi."
Dragovic'e Kanca Attı
"Aslan stoper için Denayer'i istiyor ancak kulübü City 10 milyon euro'luk bir bonservis belirledi. Cimbom bunun üzerine geçen sezon Leicester forması giyen Alex Dragovic'e kanca attı."
SABAH: Radu'ya Kanca
"G.saray için İtalya'dan önemli bir iddia geldi. Lazio'da stoper ve sol bek mevkilerinde forma giyen Stefan Radu'ya teklif yapıldığı yazıldı."
FENERBAHÇE
VATAN: Kale emin ellerde
"Volkan Demirel ile yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Kameni'yi de elde tutacak. Altınordu'dan genç kaleci Berke Özer'i de kadrosuna katan sarı-lacivertliler, yabancı hakkını bir başka mevkide kullanacak"
AKŞAM: Sol şeride Bolasie
"İngiliz basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe 29 yaşındaki futbolcu Bolasie için resmi teklif yaptı. Everton Kulübü'yle pazarlıklar devam ediyor"
FANATİK: Forvet operasyonu
"İsviçre kampına golcüsüz giden Fenerbahçe, bu bölgedeki sorunu çözmek için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, Gameiro, Vieto, Bas Dost gibi isimlerden en az birine en kısa sürede imza attırması bekleniyor."
SABAH: Kameni'den az kazanacak
"Fenerbahçe'den istediği tüm şartları alan Volkan Demirel, Kameni'den daha az kazanmayı kabul etti. 6 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen tecrübeli kaleci yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak"
TRABZONSPOR
STAR: Trabzon, Hosseini'yi alıyor
"Bordo-mavililer, İran Milli Takımı'nın 22 yaşındaki stoperiyle anlaşmaya vardı. Genel koordinatör Özkan Sümer, 'Herhangi bir aksilik olmazsa perşembe (yarın) Trabzon'a gelmesini bekliyoruz' dedi"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!