Bakırköy Belediyesi ile İstiklal Spor uzlaştı

Güncelleme Tarihi:

Bakırköy Belediyesi ile İstiklal Spor uzlaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 13:16

Bakırköy Belediyesi ile İstiklal Spor uzlaştı

Haberin Devamı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk, İstiklal Spor Tesislerinde bir araya gelerek uzlaştılar. Bakırköy Belediyesi, İstiklal Spor Kulübü'ne tesislerin karşısında yeni kulüp binası verecek ve Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde bir sahayı kulübe tahsis edecek.

Bakırköy Belediyesi'nin 26 Kasım'da temelini atacağı Bakırköy Belediye Hizmet Binası öncesi, mevcut arazi içinde bulunan İstiklal Spor Tesislerini tahliye etmek istemesi üzerine İstiklal Spor mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı alarak tahliye gerçekleşmemişti. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu alkışlar arasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişiminde, sizlerin spor faaliyetlerinizi yapabilmeniz amacıyla da Bakırköy Belediyesi olarak spor hizmetlerini çok önemsiyoruz. Bu alanda yapılacak bütün çalışmaları da destekliyoruz. Kısa dönem yaşanan, iletişim sağlayamamaktan kaynaklanan sorunlar oluştu. Ben hayatımda hep şuna inanırım; dostlar konuşmayarak gün olur düşman, düşmanla rda konuşarak gün olur dost olur. Biz bu anlayıştayız.

Bakırköy Belediyesi'nin yeni hizmet binası, burada açacağımız hizmet binası ile birlikte yaklaşık 20 dönümde 40 bin metrekare kapalı alanı olan, 24 saat yaşayan, altındaki otoparkı bölge halkına ücretsiz hizmet verecek, yeşil teknolojili bir yapı olacaktır. Bunu yaparken İstiklal Spor Kulübü'nü de hiç mağdur etmeyeceğiz. Amatör spor kulüplerinin maddi sorunlarını biz çok yakından biliyoruz. Bir kulüp binalarının olmadığını, toplanma alanlarının olmadığını biliyoruz. İstiklal Spor Kulübü'nün modern kulüp binası, en geç 15-20 gün içinde hizmete başlayacak. Biz de inşallah 26 Kasım'da büyük temel atma töreniyle belediye hizmet binamızı Osmaniye'ye kazandıracağız."

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun açıklamaları

-İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk'ün açıklamaları

-Detaylar

(Haber-Kamera:Serhan TÜRK/İSTANBUL DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!