Avcılar Belediye Başkanı "Kurşun kapımıza kadar gelmemeli"

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Belediye Başkanı Kurşun kapımıza kadar gelmemeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 08:57

Avcılar Belediye Başkanı "Kurşun kapımıza kadar gelmemeli"

Haberin Devamı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- OTURDUĞU sitenin yöneticileri ile görüşmek üzere park edilen makam otomobilinden indikten sonra ön camına kurşun isabet eden Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, demokrasi ve ülkenin can güvenliğine ateş edildiğini belirtirken, “Kurşun kör yada yorgun kapımıza kadar gelmemeli” dedi.
Dün saat 19.30’da oturduğu sitenin yöneticileri ile görüşmek üzere makam otomobilinden indikten sonra aracın ön camına isabet eden bir kurşun şoförün oturduğu yere düştü. Bazı görgü tanıkları makineli silah sesi duyduklarını anlatırken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri kurşunu balistik incelemeye alırken, kanıt aradı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, saldırı ardından yaptığı açıklamada, konunun araştırıldığını anlatırken, “Mermiye bakılıyor. Komşular dışarıdan bir makineli silahtan ses duyduklarını söylediler. Ama nereden geldiği araştırılıyor. Belediyemizle, şahsımızla ilgili değil. Bunun bir kör kurşun olma ihtimalinin yanında bir yerlere mesaj vermek için olmuş olabilir” dedi.
“DEMOKRASİ VE ÜLKEMİZİN CAN GÜVENLİĞİNE SIKILMIŞTIR”
Gece boyu telefonu susmayan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, gece geç saatlerde “Aracımızın camını kıran kurşun demokrasimize ve ülkemizin can güvenliğine karşı sıkılmıştır. Kurşun kör yada yorgun kapımıza kadar gelmemeli” tweetini paylaştı.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!