Aksa Akrilik’e yatırım yapılabilir notu

Güncelleme Tarihi:

Aksa Akrilik’e yatırım yapılabilir notu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 13:28

Aksa Akrilik’e yatırım yapılabilir notu

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - ULUSLARARASI derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating , dünyanın en büyük akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik’i yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.
JCR Eurasia Rating, Aksa Akrilik’in Uzun Vadeli Ulusal Notunu 'AA (Trk)', görünümünü 'stabil' olarak belirledi. Aksa Akrilik’in Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Not ve görünümleri ise ülke tavanı olan 'BBB-' ve 'stabil' olarak belirlendi.
JCR Eurasia Rating tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 1971 yılında Yalova’da üretime başlayan Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.’nin hem Türkiye'de, hem de küresel pazarda güçlü bir piyasa gücüne sahip olduğu vurgulandı.
Cengiz Taş: Katma değer yaratmaya devam edeceğiz
Aksa Akrilik Genel Müdürü Cengiz Taş, JCR Eurasia Rating tarafından verilen notun gurur verici olduğunu belirterek, "Bu başarıda güçlü bir ekip çalışması, inanç ve azim var. Aksa Akrilik’i bu seviyeye taşıyan değerli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün 5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Sektörümüzün lideriyiz. Başarımızın tescillenmesi bizi daha büyük başarılar için motive ediyor. Ülkemize katma değer yaratmaya ilk günkü heyecanla devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!