8 Ağustos Salı DHA SPOR GÜNDEMİ

Güncelleme Tarihi:

8 Ağustos Salı DHA SPOR GÜNDEMİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 09:53

8 Ağustos Salı DHA SPOR GÜNDEMİ

Haberin Devamı

(Özel) USAİN BOLT DOĞAN HABER AJANSI'NA, "TÜRKİYE'Yİ BİLİYOR, DUYUYORUM VE GELMEYİ ARZU EDİYORUM"

100-200 metre ve 400x100'de Dünya'nın en hızlı atleti olan Usain Bolt Doğan Haber Ajansı'na çok kısa yaptığı konuşmada,Türkiye'ye gelme sözü verdi ve "Ülkenizi biliyorum ve övgü dolu sözler duyuyorum" dedi. 

(Özel) BİNİCİYDİ, SÜRÜCÜ OLDU!

Castrol Ford Team'ın başarılı pilotu Murat Bostancı sporculuk yaşantısına ata binerek başlamış. Uzun süre binici olarak atlarla haşır-neşir olan Murat, daha sonra baba mesleğini seçmiş ve sürücü olmuş. Ailenin benzer yanları çok. Anne Yeşim Bostancı eski bir co-pilot. Baba Serdar Bostancı arabaların arasındaki pilotluk başarısını şimdi Castrol Ford Team'ın Türkiye Direktörü olarak sürdürüyor. 

HAKAN ÇALHANOĞLU KENDİSİ İLE GÖRÜŞME YAPMAK ÜZERE MILANO’YA GELEN LUCESCU’YA TEŞEKKÜR ETTİ.  SICAK BİR SOHBET VE GELECEK İLE İLGİLİ PLANLAR ÜZERİNE KONUŞULURKEN, MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ GURBETTEKİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELERİNİ BUGÜN DE SÜRDÜRECEK (FOTOĞRAFLI)

GALATASARAY

Yeni transfer Sofiane Feghouli'nin bugün İstanbul'da olması bekleniyor (HAVALİMANI)

YÖNETİM, haftalık toplantısını yaparak transfer çalışmalarına zon şeklini verecek. Ayrıca Tudor'un geleceği yönetim kurulunda bir kez daha masaya yatırılacak

BASKETBOL LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ

11.00 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunun fikstürü çekilecek. (Polat Renaissance Otel - Yeşilköy) (MUSTAFA AKIN)

VOLEYBOLDA FİKSTÜR ÇEKİLECEK

14.00 2017-2018 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar ve Efeler Ligi kura çekimi, Volley Hotel Ankara Toplantı Salonu'nda yapılacak.

SÜPER KUPA SAHİBİNİ BULUYOR

21.45 Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ve son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United, Makedonya'nın Üsküp kentinde karşı karşıya gelecek.

DÜNYA ATLETİZM ŞAMPİYONASINDA KADIN CİRİTÇİMİZ EDA FİNALDE YARIŞACAK

21.00-Londra'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda cirit atma branşında 63.87'lik derecesiyle finale yükselen Eda Tuğsuz bu akşam güçlü rakipleri karşısında madalya arayacak. 

BEŞİKTAŞ, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR

18.00-Lens'li kadrosuyla Antalyaspor maçı hazırlıkları sürecek.

GALATASARAY'DA KAYSERİSPOR MESAİSİ İKİ GÜNLÜK İZİNİN ARDINDAN BAŞLIYOR

FENERBAHÇE,GÖZTEPE DEPLASMANINA HAZIRLANACAK

FENERBAHÇE YÖNETİMİ TRANSFER TAARUZUNU SONLANDIRMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTI. SARI-LACİVERTLİLER BİR GOLCÜ, BİR STOPER, BİR FORVET ARKASI VE BİR DE HÜCUMCU KANAT OYUNCUSUNUN KADROYA KATMANIN HESAPLARINI YAPIYOR

FENERBAHÇE

14.00 Esenyurt'ta bulunan Akbatı Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazası, bayan basketbol takımının dört oyuncusu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla açılacak 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!