5N1PR'dan amatör spora destek

Güncelleme Tarihi:

5N1PRdan amatör spora destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 11:11

5N1PR'dan amatör spora destek

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - HALKLA ilişkiler sektörüne yeni bir soluk getirmek ve yeni projeler için harekete geçen 5n1pr hizmetlerine  sosyal sorumluluk  projeleri ile devam ediyor. 5N1PR İletişim Danışmanlığı kurulduktan kısa bir süre sonra sosyal medya aracılığı ile ilerleyen günlerde birçok etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkacaklarının altını çizen 5N1PR İletişim Danışmanlığı, bu projelerin ilk adımı olarak amatör futbola destek olarak başladı.
Avcılar'da faaliyet gösteren ve maddi imkansızlıklar yüzünden bir türlü federe olamayan fakat yaklaşık 4 senedir bölgesel maçlara çıkan Gümüşpala Göl Spor'a 5N1PR iletişim danışmanlığı sponsor olarak el uzattı. 5n1pr İletişim Danışmanlığı Genel Koordinatörü Kenan Kaffar, "Yeni nesil iletişim danışmanlığı anlayışıyla, kendi iletişim yaklaşımlarımızı geliştirerek projeler üretirken bunun yanında da sosyal sorumluluk alanlarında da aktif rol almayı hedefledik. Dünyanın birçok ünlü yıldızı sokak futbolu dediğimiz mahallelerde oynanan maçlarda keşfedilmiştir. Gümüşpala Göl Spor'da bir mahalle takımı. Yaşadıkları  sorunlara rağmen yılmadan mücadeleye devam ettiklerini gördük. Biz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarımıza amatör spora destek vermeyi planladık. Böylelikle Gümüşpala Göl Spora sponsor olarak destek vermeyi ve verilen desteğin faydalı olacağını bilerek  sporu sosyal sorumluluk projemiz içine dahil ettik" diye konuştu
Bünyesine kattığı müşterilerle hizmet ağını sürekli genişleten 5N1PR, STK, Bilişim, Turizm, İnşaat, Gıda ve perakende, Lojistik,  gibi sektörlerin öncü markalarına iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!