3 Nisan Pazartesi DHA Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

3 Nisan Pazartesi DHA Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 09:21

3 Nisan Pazartesi DHA Spor Gündemi

Haberin Devamı

ŞİMDİ GÖZLER TRABZON-BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ

Başakşehir'in yenilmesi ile Beşiktaş'ın aradaki puan farkını 5'e çıkarması, şimdiden gözleri Trabzon'a çevirdi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması bir ölçüde Siyah-Beyazlıların şampiyonluktaki durumunu belirleyecek. Ersun Yanal, "Bu büyük futbol şöleni için herkesi stada çağırıyorum" dedi.

AVRUPA'DAN FUTBOL...

Beşiktaş'ın rakibi Lyon kaybetmeye devam ediyor. Rennes ile 1-1 berabere kalan Lyon, Fransa Liginden son 2 haftada 5 puan kaybetmiş oldu.

Enes Twente'ye yetmedi. Evinde oynadığı maçta Go Ahead Eagles'in konuk eden Twente sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Enes takımının tek golünü kaydederken bu sezon 5. golünü buldu.

Burak Yılmaz boş geçmiyor. Çin'de Beijing Guoan forması giyen Burak Yılmaz, Sanghay Shenshua'yı 2-1 yendikleri maçta takımının 2 golünü kaydederek 3 puan kazandırdı. Burak, Çin Ligi'nin 3. haftasında toplam 4 gole ulaştı.

Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Bayer Leverkusen, Gomez'in hat-trick'ine takılarak Wolfsburg ile 3-3 berabere kaldı.

Barcelona, Real Madrid'i takibini sürdürüyor. Barcelona,İspanya liginde konuk olduğu Granada'yı 4-1 mağlup etti. Neymar, Barcelona formasıyla 100. golünü attı. Real Madrid'te evinde Alaves'i 3-1 yendi. İtalya Serie A'da, 30. haftasında lider Juventus, deplasmanda Napoli ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA KONGRESİNE DOĞRU

UEFA Yönetim Kuruluna girecek 8 üyenin seçimle belirleneceği kongrede, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı da adaylar arasında bulunuyor. UEFA'ya üye 55 ülke federasyonunun başkan ve yöneticilerinin katılımıyla her yıl organize edilen Olağan UEFA Kongresi'nin 41'incisi, 5 Nisan Çarşamba günü Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak. UEFA Yönetim Kuruluna girecek 8 üyenin seçimle belirleneceği kongrede, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı da adaylar arasında bulunuyor. 4 yıl boyunca UEFA'nın Yönetim Kurulu'nda yer alacak 8 kişilik kontejan için toplam 13 adayın başvuru yaptığı belirtildi.

SPOR TOTO SÜPER LİG

20.00 Galatasaray-Adanaspor (Türk Telekom Arena)

FENERBAHÇE

Dick Advocaat ile Volkan Şen arasındaki gerginlik iyice şiddetlendi. Hollandalı çalıştırıcı, "Kimseye taviz verecek halim yok diyerek" köprüleri attı. Yönetim ise devre dışında...

TFF 1. Lig

18.30 Samsunspor-Balıkesirspor (Samsun 19 Mayıs)

BASKETBOL

18.00 Muratbey Uşak-Galatasaray Odeabank (Uşak Üniversitesi)

IŞIK ÖDÜLLERİ

12.00 "Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar" ödül töreni yapılacak (FMV Nişantaşı Kampüsü)

VOLEYBOL

Voleybol Efeler Ligi'nden düşecek takımların belirleneceği baraj etabı maçları İzmir'de devam ediyor

16.00 Tokat Belediye Plevne-Şanlıurfa Memleketspor

18.00 Beşiktaş-Afyon Belediyesi Yüntaş

HALTER'DE MADALYA YAĞMURU

Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nın ilk gününde Bayanlar 48 kiloda podyuma çıkan Şaziye Erdoğan Avrupa üçüncüsü oldu. Erkeklerde ise, 62 kiloda Hurşit Atak, koparmada 130 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya, silkmedeki 160 ve toplamdaki 290 kiloluk dereceleriyle altın madalyayı boynuna taktı. Bünyamin Sezer ise koparmada 135 kilo kaldırdığı için altın, toplamda da 289 kilo derece elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya bugün devam edilecek (Split - Hırvatistan)

JUDO'DA BRONZ MADALYA GELDİ

Avrupa Yıldızlar Judo Kupası'nda mücadele eden Türk sporculardan Ayten Yeksan, kızlar 63 kilo, Burcu Aksoy kızlar 70 kilo, Abdülaziz Kara da erkekler 50 kiloda bronz madalya kazandı.

BAKAN'IN HEDİYESİ

Bakan Kılıç'ın hediyesi, engelli basketbol takımına güç kattı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tekerlekli sandalye hediye ettiği Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Takımı, 2. Lig'e yükselmek için play-off'larda oynamaya hak kazandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!