1 Şubat Çarşamba DHA Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

1 Şubat Çarşamba DHA Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 09:17

1 Şubat Çarşamba DHA Spor Gündemi

Haberin Devamı

GÜMÜŞDAĞ - YILDIRIM SAVAŞI.. NAKLEN YAYIN İHALESİ MAHKEMEYE Mİ GİDİYOR!!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, naklen yayın ihale sürecini ağır bir biçimde eleştirmesine, Kulüplerbirliği Başkanı Göksel Gümüşdağ canlı yayında yanıt verince kıyamet koptu. Yeniden PFDK'ya sevk edilen Aziz Yıldırım'ın bugün Gümüşdağ'a bir yanıt daha vermesi bekleniyor. Yıldırım, 595 milyon Dolar'a Katar'ın BEIN şirketine verilen naklen yayın hakkının çok düşük fiyat olduğunu Dolar kurunun 1 Haziran'dan itibaren geçerli olması gerektiğini ve becereksizlikle sonuçlandığını, gerekirse mahkemeye gideceğini söyledi.

FENERBAHÇE'DE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Beşiktaş derbisi hazırlıkları başlayacak Sarı-Lacivertlilerde bir günlük izinle Hollanda'ya giden çalıştırıcının bugün takımın başında olması bekleniyor. Ancak Advocaat'ın ayrılık dedikodusu bir türlü bitmek bilmiyor. Beşiktaş'a elenirse durumu daha da kritik bir hale gelecek. Ayrıca Samandıra'da, Beşiktaş maçı öncesi yapılacak toplantıda, Kayserispor yenilgisinin hesabı sorulacak..

BİLETLER SATIŞTA

Paza günü Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçının biletleri bugün satışa çıkıyor..

GALATASARAY

13.00 Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman basın toplantısı düzenleyecek (SERHAN TÜRK) (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena)

BEŞİKTAŞ

12.00 Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam edecek

HAMİT ALTINTOP YENİDEN BUNDESLİGA'DA

Ligde kalma mücadelesiveren Darmstadt 98, Hamit Altıntop ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Milli futbolcu Galatasaray'dan ayrılırken 825 bin Euro almıştı.

ARA TRANSFERDE DURUM

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 18 takım, toplamda 77 oyuncuyu transfer ederken, 84 futbolcuyla yollarını ayırdı. 10 futbolcu transfer eden Kayserispor, en çok transfer yapan takım oldu. Birer futbolcu takviyesi yapan Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Atiker Konyaspor, ara transfer dönemini en sakin geçiren takımlar olarak dikkati çekti. (ERCAN ATA)

CHELSEA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Conte'nin takımı, deplasmanda Liverpool ile berabere kaldı. Arsenal evinde yenildi, Tottenham mağlup oldu. Puan farkı 9 olarak devam ediyor.

AFRİKA ULUSLAR KUPASI 2017

-Yarı Final-

22:00 Burkina Faso - Mısır

IAAF'TA TEMİZLİK

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği'nin (IAAF) üst düzey yöneticilerinden Nick Davies'in görevine, Rus sporcuların adlarını parakarşılığında doping listesinden çıkardığı gerekçesiyle son verildi.

BASKETBOL

-Euroleague Kadınlar -

18:30 Mersin BŞB - Famila Schio

19:00 Dynamo Kursk - Fenerbahçe

22:00 ESBVA LM - Hatay BŞB.

VOLEYBOL

-CEV Challenge Kupası Erkek-

18:00 Ziraat Bankası - MOK Jedinstvo BRCKO

-Erkekler Şampiyonlar Ligi Erkek-

22:30 Knack Roeselare - Halkbank

18:00 İstanbul BBSK - Noliko Maaseik

19:30 Arkas Spor - Paris Volley

-CEV Kupası Erkekler-

20:30 Levski Sofia - Fenerbahçe

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!