Hayvanseverlerden merkeze ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hayvanseverlerden merkeze ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 16:46

Hayvanseverlerden merkeze ziyaret

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)- ISPARTALI hayvanseverler Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezdi.

Isparta Hayvanseverler Derneği yönetimi, üyeler ve hayvanseverler, Isparta Belediyesi'nin Koçtepe Köyü yolu üzerindeki 50 dönüm alana inşa ettiği Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezdi. Burada yetkililer tarafından hayvanseverlere merkezle ilgili bilgiler verildi. Dernek Başkanı Aynur Gül başkanlığındaki yaklaşık 150 kişilik topluluğa Veteriner İşleri Müdürü Hamdi Balcı ve veterinerler tarafından hayvanseverlere tek tek merkez gezdirildi ve bilgiler verildi.

Dernek Başkanı Aynur Gül, "Muhteşem bir yer, muhteşem bir yapım. Burada görev yapacak olan veteriner hekim arkadaşlarımızla da bir arada olduk, tanıştık. Başkanımıza tek kelimeyle bin kez teşekkür etmek istiyorum. Çünkü muhteşem bir yer yapıldı. Bundan sonra ziyaretçilerin de artmasını istiyoruz" dedi.

Isparta Hayvanseverler Derneği Başkan Yardımcısı Sabri Kocabaş da "Veteriner hekimlerimize çok teşekkür ederim. Açılmadan bile çok yardımcı oluyorlar. Açıldıktan sonra çok daha güzel işler başaracaklarına inanıyorum. Bu merkeze hayvanseverlerden ve vatandaştan ziyaretin çok olmasını istiyorum. Bu hayvanları yalnız bırakmayalım, sevgiye ihtiyaçları var. Bu konuda insanlarımızın daha duyarlı olmasını istiyorum. Bu konuda tüm sorunları aşacağız. Bu merkez açıldığında bütün sorunlar çözülmüş olacak. Böyle bir merkezi şehrimize kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 4 Kasım Cumartesi günü açılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!