Eski bakandan Yalvaç'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Eski bakandan Yalvaça ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 11:40

Eski bakandan Yalvaç'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - AİLE ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ni ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, Yalvaç'ta bir aile dostunun annesini ikametgahında ziyaret etti. Ramazanoğlu daha sonra Ak Parti ilçe başkanlığına geçerek İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, Kadın Kolları Başkanı Lale Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Şenol ve parti yönetimiyle basına kapalı bir görüşme yaptı.
Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan eski Bakan Sema Ramazanoğlu, "Yalvaç'ta bir aile dostumuzun annesini ziyaret etmek maksadıyla geldim. Tabi gelmişken aklıma ilk gelen Ak Partili dostlarımızla bir araya gelmek oldu. Teşkilat yöneticilerimizle hasbihal ettik. 2019 seçimleri konusunda istişarelerde bulunduk. Hedefimiz 2023 ve bu konuda neler yapabiliriz onu tartıştık. Bu ekipte çok ışık gördüm. Doğru yolda, doğru hedefe emin adımlarla ilerlediğimizi görmek beni çok umutlandırdı. Bu güzel duygularla buradan ayrılıyorum" dedi.
Parti teşkilatı ziyaretinden sonra ilçede kurulan Yoğurt Pazarı'nı gezen Sema Ramazanoğlu, buradaki köylü kadınların sattığı süt mamullerinin tadına baktı ve kadınlarla sohbet ederek kendilerine bol kazanç dileklerinde bulundu. Ramazanoğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!