Iğdır Aras sporda Taner dönemi 

Güncelleme Tarihi:

Iğdır Aras sporda Taner dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 10:14

Iğdır Aras sporda Taner dönemi 

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- Iğdır'ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Iğdır Aras Spor, Teknik Direktör olarak Cenap Taner ile sözleşme imzaladı.
    Geçen sezon BAL'da büyük başarı yakalayşan ancak talihsiz bir şekilde 3'üncü Lige çıkma ümitlerini önümüzdeki sezona bırakan, Iğdır Aras spor, Ankara doğumlu, 50 yaşındaki Teknik Direktör Cenap Taner ile anlaştı. Divriğispor, Ankara Demirspor, Bafraspor, Yenimahalle Bld. spor ve Çankırıspor'u çalıştıran ve 2014/2015 sezonunda Düzcespor'u BAL liğinde Şampiyon yapan Taner ileilgili olarak imza töreninde Iğdır Aras spor Başkanı Hasan Aras şunları söyledi:
    "Geçen yıl kadromuzda bulunan oyuncularımızın bir çoğuyla anlaştık. Cenap Taner'in direktifleri doğrultusunda alacağımız oyuncularla hedefe ulaşmak istiyoruz. Aras sporu başarıya ulaştırmak için gereken neyse yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu da başarılı bir teknik direktör olduğunu ispatlamış Cenap Taner ile anlaşarak gösterdik. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluk." 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!