Samandağlılar Reyhanlı için ayakta

Güncelleme Tarihi:

Samandağlılar Reyhanlı için ayakta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:44

Samandağlılar Reyhanlı için ayakta

Haberin Devamı

 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ne terör örgütü PKK/PYD tarafından atılan roketlere tepki göstermek için Samandağ İlçesi'nde onlarca genç askerlik şubesine Afrin'de görev almak için dilekçeyle başvurdu.

AK Parti Samandağ İlçe Yöneticisi Hakan Arslan öncülüğündeki gençler, Samandağ Askerlik Şubesi'ne gelerek gönüllü askerlik için dilekçe verdi. Verilen dilekçede, "Ordumuzun yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına başta Şehit Fatma Avlar kardeşimizin mübarek kanı ve vatanımız uğruna  şehit olan tüm insanlarımızın kanını yerde bırakmama adına Genelkurmay Başkanlığımızın ihtiyaç duyduğu yerlerde istihdam edilmek üzere gönüllü askere alınmak istiyoruz. Devletimiz ve milletimizin bekasını koruma ve coğrafyamızda yuvalanmak isteyen bölücü- yıkıcı terör örgütlerine karşı sınırlarımızı barış ve kardeşlik kapısı yapma adına silahlı kuvvetlerimizin hükümetimizin dolayısıyla da milletimizin emriyle yapılan Zeytin Dalı Harekatına ihtiyaç duyulan  kademelerde istihdam edilmek ve Fatma Avlar kardeşimizin mübarek kanı ve vatan uğrunda şehit olan tüm kardeşlerimizin  kanının yerde kalmaması adına gönüllü asker olmak istiyorum. Bu talebimin kabulü ile emredilecek göreve ile emredilecek göreve 24 saatte intikale hazır olduğumu saygılarımla arz ederim" denildi.

Gençler adına konuşan Hakan Arslan, "Samandağ'dan Reyhanlı ilçesine uzatılan bu kardeşlik eli ilimizin tüm kesimlerince takdirle karşılanıp milli birlik ve beraberliğinin en güzel tezahürü olarak görülmeli" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!