Kaymakam Yönden: Kadınlarımız, toplumumuzun yapısını şekillendirmektedirler

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Yönden: Kadınlarımız, toplumumuzun yapısını şekillendirmektedirler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 15:04

Kaymakam Yönden: Kadınlarımız, toplumumuzun yapısını şekillendirmektedirler

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti. Kaymakam İskender Yönden toplumun yapısını kadınların şekillendirdiğini söyledi.

TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, Vakıf çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi. Soylu, Türkiye Gençlik Vakfı olarak 81 ilde gençlik hareketi nezdinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

“ Koordinatörlük olarak, bayanlarımıza ve gençlerimize yönelik eğitici öğretici faaliyetlerimiz devam ediyor. Amacımız ülkesine milletine devletine bağlı bilinçli, eğitimli gençlerin yetişmesine katkı sağlamaktır ”

Kaymakam Yönden, kadınların toplumsal hayattaki yeri ve önemine değinerek şöyle konuştu:

"Ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Bu manada kadınlarımız, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirmektedirler. Aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmakla beraber, annelik görevi başta olmak üzere, toplumu şekillendiren, topluma faydalı bireylerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen ve üretime katkıda bulunarak birçok ulvi görevleri yerine getirmesi dolayısıyla toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almaktadır"

Kaymakam Yönden, TÜGVA Hatay Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Zeynep Soylu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Fotoğraflı

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!