İskenderun ve Arsuz’da 'Herkes için Spor' etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

İskenderun ve Arsuz’da Herkes için Spor etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 14:08

İskenderun ve Arsuz’da 'Herkes için Spor' etkinliği düzenlendi

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUN Gençlik Merkezi'nin Herkes İçin Spor Federasyonu ile organize ettiği  'Herkes için spor' etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli yarışmalarla katılımcılar keyifli anlar geçirdi. 
İçerisinde çok çeşitli sporların yer aldığı İskenderun Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleştirilen ‘Herkes için spor’ etkinlikleri gençlerden yoğun ilgi gördü. Herkes için Spor Federasyonu’nun hazırladığı etkinlikte katılımcılar keyifli, hareketli anlar yaşadılar. Birbirinden ilgi çekici, spor yarışmaları, oyun parkurlarıyla 'Herkes için Spor' sloganı ile katılımcıların hafızalarına derin ve renkli izler bıraktı. Arsuz’da Kaymakam Musa Sarı ile idareciler, etkinliklere katılarak dart, ok atışı gibi oyunlara katıldı.

SPORUN OLDUĞU HER YERDEYİZ
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, kültür, sanat, bilim ve sporun olduğu her yerde Gençlik Merkezi olarak yer almaya gayret gösterdiklerini belirterek, "Merkezimizin bölgeye taşıdığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Arsuz’da kent meydanında, İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi Kampüsü'nde ve İskenderun’da da Atatürk Anıt alanında bu etkinlikleri yaptık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!