Futbol sahasına 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' tezahüratı

Güncelleme Tarihi:

Futbol sahasına Mustafa Kemalin Askerleriyiz tezahüratı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 11:10

Futbol sahasına 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' tezahüratı

Haberin Devamı

 

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-BAL 5. Grupta mücadele eden Kapadokya Göreme Spor ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta Arsuz Karaaağaç sporlu Ali Yıldırım'ın, formasını çıkartarak Atatürk'e olan sevgisini gösterince taraftarlar tezahürat yaptı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor'un 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan Kapadokya Göreme Spor maçı esnasında Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu tişört, taraftarların uzun süre 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganlarının atılması müsabakaya ayrı bir renk kattı.

Karşılaşmanın 81. dakikasında Arsuz Karaağaç Spor'un geliştirdiği atakta, suskun golcü Ali Yıldırım, attığı güzel golün ardından formasını çıkartarak üzerinde taşıdığı ve Mustafa Kemal Atatür'ün resmini bulunduğu tişort ile birlikte gol sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Ali Yıldırım'ın bu jesti karşısında tribünleri dolduran taraftarların tamamı ayağa kalkarak Mustafa Kemal'in Askerleriyiz tezahüratları yaparak Atamıza olan bağlılıklarını gösterdiler. Bu arada kural gereği formasını çıkardığı gerekçesiyle orta hakem, golcü futbolcuyu sarı kartla cezalandırdı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Ali Yıldırım'ın yanına gelen yıldız sporcular sevgilerini göstermek için hatıra fotoğrafı çektirirken, soyunma odasında ise takım arkadaşları de tebrik ettiler.

Fotoğraflı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!