İlçe Tarım Müdürlüğü Seralarda İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

İlçe Tarım Müdürlüğü Seralarda İncelemelerde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 11:34

HATAY'IN DÖRTYOL İLÇESİNDE TARIM GIDA VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ, ÖRTÜ ALTI ÜRETİM YAPILAN SEBZE VE MEYVE SERALARINI ZİYARET ETTİ.

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, örtü altı üretim yapılan sebze ve meyve seralarını ziyaret etti.
Yeşilköy Mahallesinde sebze üretimi yapılan serada incelemelerde bulunan İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, tarım ekonomisi olarak küçümsenmeyecek bir yere sahip narenciye üretiminin yanı sıra alternatif olarak son dönemlerde örtü altı sebze ve meyve üretim çalışmaları da yapılmaya başlanan ilçemizde bulunan çiftçilerimizi üretim sahalarında ziyaret ederek teknik üretim bilgileri veriyoruz. Yeni sera kurmak isteyen çiftçilerimize de kurum olarak her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve elimizden gelen her türlü kolaylığı sağlamaya çalışmaktayız” dedi.
İlçe Müdürü İhsan İnal ve beraberinde uzman kurum elamanları ile birlikte seralarda incelemelerde bulunarak üreticilere bitki hastalıkları ve zararlılarına karşı mücadele yöntemleri hakkında bilgiler verdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!