Güney Akademi 7. Şampiyonluk kupasını kazandı

Güncelleme Tarihi:

Güney Akademi 7. Şampiyonluk kupasını kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 17:27

Güney Akademi 7. Şampiyonluk kupasını kazandı

Haberin Devamı

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımı İskenderun’da oynanan grup maçlarının tamamını kazandıktan sonra Hatay final grubunu da namağlup bitirerek 7. Şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.
2016-17 sezonunu Hatay Şampiyonu olan Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü 1-5 Mart tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenecek Bölge Şampiyonasında Hatay’ı temsil etme hakkı kazandı.
Oyuncular ve teknik ekibe İskenderun İlçe Gençlik Spor Salonu'nda düzenlenen törenle oyunculara kupa ve madalyalarını İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Erköse tarafından verildi.
Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenör Nebil Özdemir, U-18 takımının gururlandıracak bir başarıya imza attığını ifade ederek “Oyuncularımız tüm maçlarını kazanarak Hatay 1.’si oldu ve kulüplerine bir kupa daha kazandırdılar. Çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Aynı çocuklar geçen yıl hem Hatay 1.’si olmuş hem de 14 takım arasından Bölge 2.’liğini kazanmıştı. Bu yıl da Osmaniye’de düzenlenecek olan bölge şampiyonasına iddialı gidiyoruz. Hatay’ı en iyi şekilde temsil edip, şehrimizin adını üst sıralara yazdırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Sezon boyu ara vermeden, sıcak soğuk demeden, türlü imkânsızlıklar içinde çalıştıklarını belirten Antrenör Özdemir, “Özellikle salon sıkıntısı belimizi büküyor. Bu kadar olanaksızlığa rağmen çocuklarımız 2 yıldır bu başarıyı gösteriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın salonu yoğunluktan dolayı her kulübe yeteri kadar hizmet edemiyor. İskenderun’da basketbol her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Bakanlık imkanlarıyla veya özel teşebbüslerle yapılacak bir antrenman salonu bizlere daha çok çalışma ve daha büyük başarılar yakalama ve daha fazla sporcu yetiştirme fırsatı verecektir. 7’inci Hatay Şampiyonluğumuz tüm Güney Akademi Ailesi'ne hayırlı, uğurlu olsun, darısı Osmaniye'deki bölge şampiyonasına” diye konuştu.
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)
UA(AP) 13.02.2017(FOTOGRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!