Erhan Aksay futbol turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Erhan Aksay futbol turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 12:22

Erhan Aksay futbol turnuvası başladı

Haberin Devamı

Mehmet EZER - Ramazan ÇELİK/ HATAY (DHA)

HATAY Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 32’ncisi düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Esentepe Futbol Sahası’nda oynanan açılış maçı ile başladı.
Açılış karşılaşmasına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra eşi Nazan Savaş ile sayıda Hataylı sporsever katıldı.
Turnuvanın açılış maçında konuşan Başkan Savaş, "Değerli ağabeyimiz Erhan Aksay’ın başlatmış olduğu bu turnuvayı 7 yıldır düzenlemek bize nasip oldu. Bu turnuvayı ilk düzenlediğimiz yıl 16 takım katılım gösterirken bu sene 64 takımın turnuvaya katılım sağlaması Hatay’ın bütünleşmesine büyük katkı sağlıyor. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AKSAY'DAN TEŞEKKÜR
Turnuvanın her sene büyüyerek gerçekleştiğini anlatan merhum Erhan Aksay'ın eşi Meziyet Aksay ise, "Böyle onur verici bir organizasyonda birlikte olmak benim için çok anlamlı. Başkanımız Lütfü Savaş, bu turnuvayı her sene daha anlamlı hale getirdiği için çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Turnuvanın açılış maçı, Hatayspor’un eski futbolcularının yer aldığı kırmızı takım ile protokol üyelerinin forma giydiği beyaz takımın mücadelesiyle başladı. Başkan Savaş'ın 2 gol attığı ve 2 asist yaptığı maçı beyaz takım 5-2'lik skorla kazandı.

RÇ, ME (AÖ) (03.05.2016, FOTOĞRAFLI)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!