Hakkari Valisi Akbıyık şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hakkari Valisi Akbıyık şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 14:34

Hakkari Valisi Akbıyık şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)-HAKARİ’nin Yüksekova ilçesi kaymakamlığı tarafından, şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.

Yüksekova kaymakamlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Kahye, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, şehit yakınları, gaziller ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Hakkari Valisi İdris Akbıyık, şehit yakınlarına, gazilere her zaman destek çıkacaklarını belirterek, "Şehitlerimiz olmasaydı bugün biz de olmazdık. Bin yıldır şehit verdik. Malazgirt'te, İstanbul'un fethinde, Çanakkale'de 250 bin şehit verdik. Kurtuluş Savaşı'nda, Sarıkamış'ta, Kore'de, Kıbrıs'ta, 15 Temmuz'da İstanbul'da, Ankara'da, dünyanın her yerinde şehitlerimiz var. Bu şehitlerimiz kanlarını dökerek burayı vatan yaptılar. Bizler de onların bize emanet ettiği vatan topraklarına sahip çıkmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Şehit yakınlarımıza, gazilerimize bütün imkanlarımız dahilinde destek çıkacağız" diye konuştu. 

İftar sonrası Vali Akbıyık ve beraberindekiler çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!