Şemdinli'de teröre lanet yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Şemdinlide teröre lanet yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 18:23

Şemdinli'de teröre lanet yürüyüşü

Haberin Devamı

Abdullah KAYA/ŞEMDİNLİ (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde, bazı sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde 'Teröre hayır huzura evet' yürüyüşü düzenlendi.
Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı girişinde başlayan 'Teröre hayır huzura evet' yürüyüşüne, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Fikri Algül, Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, Şemdinli Korucular Derneği Başkanı Übeydullah Şen, korucular ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kalabalıktakiler ellerinde Türk bayrakları ile 'Vatan sana canım feda', 'Kahrolsun PKK' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atarak, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Korucular Derneği önüne kadar yürüdü.
Burada konuşma yapan Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, 'Teröre hayır huzura evet' adı altında düzenlenen yürüyüşe destek verenlere teşekkür etti. Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan ve yaralanan askerlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirten Sözen, "Mayını döşeyen alçak, şerefsiz terör örgütünü ve yandaşlarını bir kez daha Şemdinli'den lanetliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!