Hakkari'de 35 okula spor malzemesi

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride 35 okula spor malzemesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 17:02

Haberin Devamı

HAKKARİ (AA) - Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü "SODES Takımını Kur Malzemeni Al" projesi kapsamında, kentteki 35 okula futbol, voleybol, basketbol topu, badminton raketi ve topu dağıtıldı.

Malzeme dağıtım törenine katılan Vali Yakup Canpolat, sporculara malzemelerini kendi elleriyle vererek, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise yıl içinde kentte okul sporlarında yapılan faaliyetlerde dereceye giren okullara ilgili branşlarda forma dağıtıldığını ifade etti.

Programda, Hakkari'deki amatör futbol kulüplerine, Bölgesel Lig Basketbol ile 3. Lig Erkek Voleybol ve Bölgesel Bayan Voleybol takımlarına, atletizm, masa tenisi, badminton ve güreşte aktif sporcularına ihtiyaçları doğrultusunda forma, ayakkabı, eşofman, yağmurluk, maç raketleri, topları ile atletizm malzemeleri dağıtıldı.

Haberin Devamı

Törene, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal, ASP Müdürü M. Akif Bildirici, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!