Çukurca'da 15 Temmuz darbe konulu sergi

Güncelleme Tarihi:

Çukurcada 15 Temmuz darbe konulu  sergi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 17:36

Çukurca'da 15 Temmuz darbe konulu sergi

Haberin Devamı

Şivan KAÇMAZ/ÇUKURCA (Hakkari)-(DHA)-HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde Emir Şaban Ortaokulu öğrencilerinin 15 Temmuz darbe konulu resim sergisi büyük ilgi gördü.

Belediye binası önündeki serginin açılışına  Belediye Başkan Vekili Kaymakam Mehmet Mut, Çukurca 2'nci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İlçe Milli Eğitim Mürdürü Ceyhan Doğan, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.15 Temmuz darbe gecesinde yaşananların anlatıldığı resim sergisiyle ilgili açıklama yapan Emir Şaban Orta Okulu Müzik Öğretmeni Rüya Budakbeyoğlu, serginin 6 ve 7'inci sınıflarda okuyan 55 öğrenci ile hazırladığını söyledi.
Budakbeyoğlu,"Çalışmalarımız 3 ay sürdü. Bu çalışmamızın ana konusu 15 Temmuzda FETÖ'nün yapmış olduğu hain darbe sonucunda halkımızın onurlu direnişini yansıtmaktı. Çalışmalarımızda tankların altına yatanlar, tekerlekli sandalye ve çocukları ile beraber alanlara gidenler var. Biz bunları halkımıza bir kez daha hatırlatmak istedik. Sergimizi ziyaret eden tüm vatandaşlar tablolarımızı beğeni ile izlediler. Bu da bizi çok mutlu etti. Bu bizim bundan sonraki çalışmalarımızda bizi daha çok motive edecek. Sergimizi ziyaret eden herkese çok teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!