Ödüle layık görülen fotoğraflar valilikte sergileniyor

Güncelleme Tarihi:

Ödüle layık görülen fotoğraflar valilikte sergileniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 15:48

Ödüle layık görülen fotoğraflar valilikte sergileniyor

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE (DHA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ve Denizbank işbirliğiyle düzenlenen, "Tarım ve İnsan" konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar Gümüşhane Valiliği’nde sergileniyor

Valilik giriş salonundaki serginin açılışına Vali Yücel Yavuz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, daire amirleri, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen, 2009 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan, Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması ile toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesinin amaçlandığını söyledi. Ülkemizin dört bir yanından tarımla ilgili fotoğrafların yer aldığı serginin, tarımın ne kadar önemli olduğunu ve ne gibi aşamalardan geçtiğini anlattığını dile getiren Birşen, dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergiyi Gümüşhanelilerin beğenisine sunduklarını dile getirdi.

MUSTAFA ZENGİN'E TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Bu arada, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, 5. “Tarım ve İnsan" fotoğraf yarışmasında Türkiye üçüncülüğü alan, son yarışmada da iki fotoğrafı dereceye giren Mustafa Zengin’e, kentin tanıtımında gösterdiği başarıdan dolayı ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

Edilen bilgilere göre 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’na bu yıl 401 kişi, bin 827 eserle katıldı. Değerlendirmeye alınan 739 eserden 17’si ödül, 156’sı ise sergileme ve albüm çalışması için seçildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!