Yeni Giresun Valisi Sarıfakıoğulları: “Şeffaf olacağız”

Güncelleme Tarihi:

Yeni Giresun Valisi Sarıfakıoğulları: “Şeffaf olacağız”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 11:57

Yeni Giresun Valisi Sarıfakıoğulları: “Şeffaf olacağız”

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA) - GİRESUN Valisi Harun Sarıfakıoğulları, “Gece gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden mesai arkadaşlarımızla hizmet üretmeye çalışacağız. Katılımcılık, istişare çok önemli. İstişareyi hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz. Şeffaflığı hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz, şeffaf olacağız” dedi.

Giresun Valisi olarak görevine başlayan Sarıfakıoğulları, valiliğe gelişte polis mangası, Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Coşkun, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, kaymakamlar ve daire amirleri tarafından karşılandı. Makama geçen Vali Sarıfakıoğulları, bir açıklama yaparak, hep birlikte Giresun’a hizmet edeceklerini söyledi. “Hizmet anlayışımızda bundan önce olduğu gibi kapımız sürekli açık olacak” diyen Vali Sarıfakıoğulları, şöyle devam etti:

“Odasına, makamına kapanan, vatandaşla ilişkileri sığ bir yönetici, idareci görmeyeceksiniz inşallah. Hep sizlerle beraber olacağız. Bütün Giresunlularla beraber olacağız. Gece gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden mesai arkadaşlarımızla hizmet üretmeye çalışacağız. Katılımcılık, istişare çok önemli, istişareyi hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz. Şeffaflığı hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz, şeffaf olacağız. Ekip arkadaşlarımdan da çok şey bekliyorum haklı olarak. Giresun için çok şey bekliyorum. İnşallah hep beraber, devam eden projelerin hem tamamlanması ve hayallerimizdeki yeni projelerimizin de hayata geçmesi noktasında el birliği ile çalışıp Giresun için önemli işler üreteceğiz inşallah. Fakir fukarayla, garip gurabayla, öksüzle, yetimle, yaşlılarımızla hep beraber olacağız. Kabul ederlerse ben onların sofralarında olacağım. Kabul ederlerse onların kapılarını çalıp misafir olacağız. Yine kabul ederlerse kendi evimizde misafir edeceğiz inşallah. İnsan olarak öncelikli vazifelerimizden birinin bu olduğunu düşünüyorum. Sadece fiziki olarak değil aynı zamanda bir gönül birliği oluşturmayı düşünüyorum. Bundan önce hem meslektaşlarımın yaptığı gibi, hem de bundan önce benim çalışmış olduğum yerlerde yapmış olduğum gibi. Bir bütün olacağız, hizmet üreteceğiz. İlimizin kalkınması için çaba göstereceğiz, alın teri dökeceğiz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!