Giresunspor'un "Sözeri" ile boynu bükülmüyor

Güncelleme Tarihi:

Giresunsporun Sözeri ile boynu bükülmüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 13:05

- PTT 1. Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, teknik direktörü Erkan Sözeri yönetimindeki son 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi

Haberin Devamı

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor, teknik direktörü Erkan Sözeri yönetiminde, ligde yenilgi yüzü görmeyerek yükselişe geçti.

Ligin 7'nci haftasında sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayıran ve Erkan Sözeri'yi göreve getiren yeşil-beyazlılar, yeni teknik direktörüyle rakiplerine geçit vermedi.

İlk 7 haftada galip gelemeyerek aldığı 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 4 puan toplayan ve 15'inci sırada yer alan Karadeniz ekibi, Erkan Sözeri yönetiminde 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak mağlubiyet yaşamadı. Yeşil-beyazlılar, Sözeri'nin görevde bulunduğu dönemde 16 puan daha toplayarak ligde 20 puanla 8'inci sıraya kadar yükseldi.

Giresunspor, ilk 7 haftada 4 gol atıp 7 gol yerken, Sözeri ile 8 maçta 11 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.

-Giresunspor'un son 8 maçı

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde, Boluspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Şanlıurfaspor ile berabere kalırken, Adanaspor, Elazığspor, Karşıyaka ve Orduspor maçlarından da galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz ekibinin ligde son 8 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Boluspor-Giresunspor............:..2-2

Giresunspor-Kayserispor.........: 0-0

Adanaspor-Giresunspor...........: 0-2

Giresunspor-Antalyaspor.........: 1-1

Elazığspor-Giresunspor............:1-2

Giresunspor-Karşıyaka.............: 2-0

Şanlıurfaspor-Giresunspor.......: 1-1

Giresunspor-Orduspor...............:1-0

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!