Giresunspor lideri yenmeyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor lideri yenmeyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 14:50

Giresunspor lideri yenmeyi hedefliyor

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor, lider Yeni Malatya’yı yenerek kötü gidişe son vermeyi hedefliyor.

Maç hazırlıklarını teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde sürdüren Giresunspor’da oyuncuların hırslı oluşları dikkat çekti. Yapılan antrenmanın ardından Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili konuşan teknik direktör İldiz, geçen hafta göreve başladığını hatırlatarak zor maçlarla göreve başladığını söyledi. Malatya’nın ligin lideri olduğunu ve zor deplasmanlardan biri olacağını kaydeden İldiz, “Geçen hafta mağlup olmalarına rağmen olumlu futbol oynadılar. Bizim takımın üzerinde de birkaç haftadır kazanamamanın etkisi var. Ancak bunu zaman içinde sileceğiz. Zor bir maç olacak. İyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum ve iyi bir netice ile döneceğimizi umuyorum. Oyuncu arkadaşlarımı hırslı görüyorum. Her an her şey olabilir. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesi zevkli olacak” dedi.

Giresunspor’un Letonyalı oyuncusu İgors Tarasovs da, “ Kötü gidişe bu maçla son vermek istiyoruz. Bu maçla birlikte arzu ettiğimiz üst sıralara seri galibiyetlerle erişmek istiyoruz. Kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Üst sıralar daha çok yaklaşmak ve puan farkını azaltmak için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor” derken Panajotis Dimitriadis de şunları söyledi:

“Sıralamada üstteki takımla oynayacağız. Puanlar yalan söylemez. Rakibimiz iyi bir takım. Hocamızın tecrübelerinden yararlanıp, neler yapmamız gerektiğini öğreneceğiz. Üç puan alıp yukarıya doğru çıkmak istiyoruz.”

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!