Giresun'da İnönü Caddesi ve bağlantı yolları tamamlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Giresunda İnönü Caddesi ve bağlantı yolları tamamlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 14:51

Giresun'da İnönü Caddesi ve bağlantı yolları tamamlanıyor

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - Giresun Belediyesi’nin geçen yıl Sagae Caddesi’nden başlattığı yol düzenleme çalışmaları İnönü Caddesi ile tamamlanıyor.

Sagae Caddesi ve Yeniyol mevkiinin geçen yıl tamamlaması sonrasında İnönü Caddesi’nde bu yıl başlatılan bağlantı yollarının asfalt ve parke yapımında sona gelindi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ile birlikte çalışma yapılan yollarda incelemelerde bulundu. Sagae Caddesi’ nden başlayan asfalt yolun önümüzdeki hafta valilik binası önünden Atatürk Bulvarı ile buluşacağını belirten Başkan Aksu şunları söyledi :

“ Sagae Caddesi, Yeniyol ve İnönü Caddesi üzerinde elektrik hatları yeraltına alındı. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatları yenilendi. Bazı sokak ve caddelerde doğalgaz ve diğer kurumların hatlarının geçişi sağlandı. Altyapı tamamlanınca üstyapıya başladık. Asfalt ve parke işlemleri tamamlandıktan sonra, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına başlanacak. Aslında İnönü Caddesi’ni bu zamana kadar gidiş ve geliş yönü itibarıyla tamamlamış olacaktı. Havaların yağışlı gitmesi ile gecikme oldu. İnönü Caddesi ve bağlantı yolları tamamlandıktan sonra program dâhilinde diğer yolların yapımına geçeceğiz.“

Bu arada, İnönü Caddesi ,Saffet Beyazıtoğlu Sokak, Albay Ahmet Gürsoy Sokak ve diğer bağlantı yollarının da bir hafta içerisinde tamamlanacağı açıklandı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!